AGERPRES:ADUNAREA POLITICA A PPE A AMANAT MARTI,LA BRUXELLES DECIZIA DE SUSPENDARE A PNT-CD PANA LA 6 DECEMBRIE!

8 nov.

Adunarea politică a Partidului Popular European (PPE) a amânat marţi, la Bruxelles, o decizie privind suspendarea PNŢCD din PPE până la Congresul acestui partid european din 6 decembrie, de la Marsilia.

”Adunarea politică a PPE a acceptat propunerea noastră de a nu proceda astăzi (marţi – n.red.) la suspendarea PNŢCD din calitatea de membru al PPE. Se aşteaptă în primul rând decizia de mâine (miercuri – n. red.) a Curţii de Apel Bucureşti şi, mă rog, din zilele următoare. De asemenea, situaţia urmează să fie rediscutată cu ocazia Congresului PPE de la Marsilia, din 6 decembrie”, a declarat Victor Ciorbea, după reuniunea Adunării politice a PPE.

Ciorbea a anunţat sâmbătă, la Bucureşti, că PNŢCD ar putea fi suspendat din Partidul Popular European (PPE) din cauza disputelor dintre facţiunile din interiorul partidului.

Curtea de Apel Bucureşti se va pronunţa miercuri, după ce Tribunalul Bucureşti a dat deja câştig de cauză grupării conduse de Victor Ciorbea.

Aurelian Pavelescu a părăsit, sâmbătă, lucrările Consiliului Naţional de Conducere al PNŢCD, considerând reuniunea un ‘bluf’. ”Consiliul Naţional de Conducere nu se află aici. De altfel, în sală sunt cel mult 10-15 persoane din PNŢCD, restul fiind din afara partidului. Este prin urmare un bluf, nu este o întâlnire statutară’, a spus Aurelian Pavelescu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: