DCNEWS:PONTA „OMUL DE CASA „A LUI UDREA -CUCOS CONTRATACA:ORI GEOANA ,ORI EU!!

9 nov.

Ponta contraatacă: Ori Geoană, ori eu!

Victor Ponta a declarat că, dacă în cadrul unei viitoare şedinţe a Biroului Permanent Naţional sau a Comitetului Executiv Naţional se va infirma decizia de înlocuire a lui Mircea Geoană de la şefia Senatului, atunci va demisiona ca preşedinte al PSD şi va convoca conges.

geoana-pontaPonta a precizat că, în cadrul viitorului Comitet Executiv Naţional al PSD, se va discuta cazul Geoană şi a admis că este posibil ca CEx să infirme decizia iniţială, caz în care va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD şi va convoca congresul.

El a fost întrebat dacă la nivelul Biroului Permanent Naţional al PSD este posibilă schimbarea deciziei privind schimbarea lui Geoană de la Senat. „Eu nu cred că este posibilă pentru că votul de ieri a fost 21 la 0. Dar dacă se va întâmpla acest lucru, eu personal voi demisiona şi voi convoca …”, a reiterat Ponta, într-o intervenţie la B1Tv.

„Dacă ceva i-am reproşat toţi domnului Geoană cât a fost preşedinte a fost faptul că nu lua decizii şi că atunci când le lua, peste o zi le schimba. Eu nu pot să fac aceleaşi greşeli pentru că voi avea acelaşi rezultat. Deci nu poţi să iei o decizie în unanimitate şi s-o schimbi”, a adăugat el.

Liderul social-democrat a explicat că el este cel care are atribuţia de a convoca CEx-ul, care se întruneşte lunar. „Probabil că acest Comitet Executiv a fost la sfârşitul lunii octombrie, la sfârşitul lunii noiembrie – 1 decembrie, oricum trebuie să facem Comitet Executiv”, a spus el.

„Până când, dacă se va întâmpla ceva într-un Comitet Executiv sau Congres al partidului, până atunci eu sunt preşedintele partidului şi eu vorbesc în numele PSD. Ceilalţi colegi au dreptul la opinii”, s-a referit Ponta la declaraţiile lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu.

Preşedintele PSD s-a arătat deranjat că Mircea Geoană vrea să-şi păstreze funcţia, deşi nu mai are susţinerea partidului, şi a comentat că, dacă el, în cariera sa politică, ar fi insistat să-şi ţină funcţiile chiar dacă formaţiunea a decis altceva, atunci trebuia să fie „dat afară”. În acest context, Victor Ponta a admis că Geoană poate fi sancţionat cu excluderea pentru încălcarea deciziilor PSD.

2 răspunsuri sa “DCNEWS:PONTA „OMUL DE CASA „A LUI UDREA -CUCOS CONTRATACA:ORI GEOANA ,ORI EU!!”

 1. supravietuitor 10 noiembrie 2011 la 5:20 am #

  Tavi, eu nu cred ca e omul lui Basescu sau Udrea, mai degraba s-a lasat influentat de altii, asa zisii lui sfatuitori de bine.
  A gresit si trebuie ori sa-si dea demisia ori sa rezolve cumva.

  Apreciază

  • octavpelin 10 noiembrie 2011 la 10:48 am #

   Gabi, in spatele lui Ponta se afla Voiculescu +Basescu,care si-au dat mana,pentru ca primul sa devina presedintele Senatului..securistii se cunosc intre ei,o zi linistita!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: