DE 1 DECEMBRIE RTV DEVINE ROMANIA TV!

25 nov.

România TV, lansare la 1 Decembrie. RTV se rebranduiește

RTV își schimbă brandul de la 1 Decembrie. Postul de televiziune patronat de Sebastian Ghiță se va numi România TV și va miza pe vedete ca Laura Chiriac, Cătălin Striblea, Cristina Șincai, Corina Drăgotescu. Coordonarea echipei o fac Cătălin Popa și Eugen Chelemen. Letiția Zaharia va face parte, de asemenea, din echipa de producători ai România TV.

O campanie de promovare va fi demarată la posturile de radio, pe canalele de filme și de sport, întrucât televiziunile nu doresc să își ajute concurența. De asemenea, vor fi trimise mesaje promoționale prin sms, către milioane de români, cărora li se va spune pe ce frecvențe vor putea urmări fosta RTV. Reușita campaniei este legată de preluarea semnalului de către RCS, distribuitor de cablu Tv care deține 60 la sută din piață. În prezent, RTV reușește să urce pe segmentul de prime-time, în ciuda handicapului legat de retransmisie, dar suferă în celelalte intervale orare. Surse DeCe News ne-au asigurat că există un contract ferm cu RCS, emisia urmând a fi preluată încă din această săptămână.

Strategia de lansare legată de Ziua Națională a fost folosită și de Pro Tv. RTV era, inițial, o soluție a grupului Asesoft în disputa cu Realitatea Media. Postul a preluat o siglă asemănătoare și a folosit multe elemente de identitate vizuală care să dea telespectatorilor senzația că RTV continuă emisiunile Realității, dar echipa lui Elan Schwartzenberg s-a mișcat mai repede. Emițând din studioul Willbrook, a preluat o mare parte a jurnaliștilor și publicului fidel, așa că RTV a fost nevoită să-și schimbe strategia enunțată prin sloganul ”Noi facem Realitatea”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: