CAMPANIA ELECTORALA A INCEPUT PE FACEBOOK:VICTOR PONTA PRIM-MINISTRU!

30 dec.

Campania electorală a început pe Facebook. Vezi ce politician se bucură de cele mai multe “like”-uri.

Principalii actori politici din România au început campania electorală pe internet şi cea mai eficientă cale pare a fi reţeaua de socializare Facebook. Fiecare dintre ei are o pagină special adresată unde îşi lansează idei sau mesaje. Topul „like”-urilor este condus de Victor Ponta cu pagina „Victor Ponta prim-ministru”, care are 30.326 de utilizatori care au dat like. La polul opus se regăseşte preşedintele Traian Băssescu, care a reuşit să strângă împotriva sa peste 50.000 de utilizatori pe pagina „Demisia Traian Băsescu”.

politicieni deschidereElena Udrea este unul dintre cei mai bine cotaţi politicieni în lumea virtuală. Profilul său de Facebook are 27.355 de prieteni şi o mulţime de comentarii la pozele sau la temele de discuţie lansate de ministrul Turismului.

Nici Crin Antonescu nu stă rău. Liberalul a reuşit să adune pe pagina sa de Facebok 20.884 de „like”-uri pe subiectul „Crin Antonescu preşedinte”. El este urmat în top de Mircea Geoană cu 10.919 „like”-uri.

Traian Băsescu bate toate recordurile la pagina în care i se cere demisia. În grupul de Facebook „Demisia Traian Băsescu” au dat like 51.388. Pe o altă pagină dedicată preşedintelui, de această dată în sens pozitiv, Băsescu are doar 2.438 de „like”-uri. Şi Emil Boc are o pagină pe Facebook, dar ideea nu are foarte mulţi adepţi. Premierul are doar 761 de persoane care îi apreciază profilul.

Sorin Oprescu are 6.321 de persoane care au dat like paginii sale de Facebook. Acesta este urmat de Dan Diaconescu care are 5.852 de „like”-uri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.