AGERPRES:SINDICATELE DE MUCAVA DIN EDUCATIE STABILESC CALENDARUL” GREVELOR!”

6 ian.

Sindicatele din învăţământ stabilesc calendarul protestelor pentru ianuarie.

Gheorghe Isvoranu, preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Învăţământ (FSI) Spiru Haret, a anunţat, vineri, că va stabili săptămâna viitoare, împreună cu preşedinţii Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) şi Federaţiei Educaţiei Naţionale (FEN), calendarul acţiunilor de protest pentru luna ianuarie.

„Înainte de a trece la proteste de stradă, încercăm să îl determinăm pe ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, să participe la o rundă de discuţii cu reprezentanţii organizaţiilor sindicale din învăţământ, pentru a-i fi prezentate problemele cu care se confruntă acest domeniu.

Până în prezent, domnul ministru a refuzat constant orice încercare de dialog venită din partea sindicatelor. Mai mult, a interzis accesul liderilor sindicali în clădirea ministerului, iar aici mă refer la o întâlnire pe care trebuia să o avem cu doamna secretar de stat Oana Badea, pentru a discuta pe marginea testelor iniţiale. Deşi întrevederea fusese stabilită cu mult timp înainte, accesul în minister ne-a fost permis doar după ce portarul a obţinut aprobări de la conducerea de vârf a ministerului’, a declarat Isvoranu, potrivit Agerpes.

Acesta a precizat, totodată, că sindicatele din învăţământ au trimis o scrisoare deschisă atât premierului Emil Boc, în calitatea sa de şef al Partidului Democrat Liberal, cât şi liderilor celorlalte partide din opoziţie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: