TELEVIZIUNEA DE STIRI RCS&RDS DIGI TV SE VA LANSA LA INCEPUTUL LUI 2012!

12 Ian

RCS&RDS: Digi TV se va lansa la începutul lui 2012.

RCS&RDS a remis un comunicat potrivit căruia televiziunea de ştiri Digi TV va fi lansată la începutul anului viitor. Compania de telecomunicaţii a anunțat, totodată, și numele celui care se va afla la conducerea noului post TV, George Orbean.

Televiziunea de știri Digi TV este un proiect la care RCS&RDS lucrează de mai multe luni, iar din februarie și până în acest moment activitate a fost coordonată de către Mihai Stegerean, responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti, potrivit Mediafax.

În urma demisiei înaintate de Mihai Stegerean, postul de director al știrilor va fi preluat de către George Orbean, care deține o experiență de 18 ani în media, iar din martie 2011 a fost project manager al Digi TV.

Potrivit comunicatului, grila de programe a Digi TV va conţine jurnale de ştiri din oră în oră, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate şi mai multe emisiuni produse de echipa televiziunii.

Până în acest moment, însă, compania de telecomunicaţii nu a solicitat o licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru lansarea unei televiziuni de ştiri.

În prezent, RCS&RDS deţine televiziunea generalistă 10 TV, televiziunile de sport Digi Sport, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei) şi televiziunile de filme Digi Film 1 şi Digi Film 2.

About these ads

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,179 other followers