TELEVIZIUNEA DE STIRI RCS&RDS DIGI TV SE VA LANSA LA INCEPUTUL LUI 2012!

12 Ian

RCS&RDS: Digi TV se va lansa la începutul lui 2012.

RCS&RDS a remis un comunicat potrivit căruia televiziunea de ştiri Digi TV va fi lansată la începutul anului viitor. Compania de telecomunicaţii a anunțat, totodată, și numele celui care se va afla la conducerea noului post TV, George Orbean.

Televiziunea de știri Digi TV este un proiect la care RCS&RDS lucrează de mai multe luni, iar din februarie și până în acest moment activitate a fost coordonată de către Mihai Stegerean, responsabil cu strategia editorială şi cu recrutarea echipei de jurnalişti, potrivit Mediafax.

În urma demisiei înaintate de Mihai Stegerean, postul de director al știrilor va fi preluat de către George Orbean, care deține o experiență de 18 ani în media, iar din martie 2011 a fost project manager al Digi TV.

Potrivit comunicatului, grila de programe a Digi TV va conţine jurnale de ştiri din oră în oră, transmisii live ale celor mai importante evenimente, un talk-show de actualitate şi mai multe emisiuni produse de echipa televiziunii.

Până în acest moment, însă, compania de telecomunicaţii nu a solicitat o licenţă audiovizuală de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru lansarea unei televiziuni de ştiri.

În prezent, RCS&RDS deţine televiziunea generalistă 10 TV, televiziunile de sport Digi Sport, canalul Digi TV Info (care difuzează, printre altele, informaţii despre ofertele şi serviciile companiei) şi televiziunile de filme Digi Film 1 şi Digi Film 2.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: