CRISTIAN RIZEA (PSD) IL ACUZA PE BAKONSKY”JACCUZI”CA AMBASADA DE LA VIENA A DEVENIT SEDIUL PROPAGANDEI PD-L!

17 Ian

Ambasada României de la Viena, sediu de propagandă pentru PDL

Deputatul Cristian Rizea, președintele PSD Diaspora, solicită ministrului de externe, Teodor Baconschi, anularea unei întâlniri electorale în sediul Ambasadei României de la Viena.

“Am aflat cu stupoare ca joi, 19 Ianuarie 2012, orele 18:30, va avea loc in incinta Ambasadei Romane din Viena, o intalnire de propaganda electorala PD-L, conform invitatiilor verbale lansate de doamna ambasador Silvia Davidoiu, preotilor si liderilor comunitatilor romanesti din Austria, pentru o intalnire cu William Branza. Se pare ca mai nou, Ambasada Romaniei din Viena a devenit sustinator al propagandei portocalii”, a spus Cristian Rizea.

Este inadmisibil ca un sef de misiune diplomatica sa devina partas la jocurile electorale ale puterii!

In calitate de vicepresedinte al Comisiei Romanilor de Pretutindeni din cadrul Camerei Deputatilor, am verificat astazi, 16 Ianuarie, la nivelul conducerii Parlamentului, daca exista vreo intalnire oficiala a membrilor Comisiei cu vreo comunitatea romaneasca din Diaspora, fapt ce a fost categoric infirmat, a mai spus deputatul PSD.

Il intreb pe aceasta cale pe ministrul de Externe, Teodor Baconschi, de ce permite organizarea unor astfel de intruniri in incinta ambasadelor romanesti si ii solicit totodata, sa dispuna urgent anularea acestei intalniri, atat timp cat nu este organizata intr-un mod oficial si transparent!, conchide Cristian Rizea.

About these ads

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 6,179 other followers