DIVERSIUNEA BASESCU:BAIETII CU „OCHI ALBASTRI”INFILTRATI AU FOST CEI CARE AU”ATACAT”JANDARMII DIN PIATA UNIVERSITATII!

20 Ian

Diversioniştii cu ”ochi albaştri” au aruncat primii cu pietre!

Cordonul de jandarmi de la Piaţa Universităţii a fost atacat ca la comandă de trei bărbaţi în civil, care-şi acoperiseră feţele cu eşarfe. Ei au aruncat cu pietre după ce intraseră în grupul tinerilor care se manifestau ceva mai zgomotos. Pietrele au fost culese din jurul troiţei de la Universitate. Bărbaţii au fost recunoscuţi de protestatari, ca făcând parte din grupul de filaj care acţionează în zona Universitate.

”Sunt zilnic peste o sută de securişti în zonă. Am ajuns să-i cunoaştem ca pe nişte cai breji. Pe mulţi îi recunoşti după borsetuţele pe care le poartă, în care au cătuşe. Unul dintre ei – care m-a şi reţinut odată la un alt miting – şi-a pus eşarfa şi a aruncat primul cu piatra. Îl recunosc dintr-o mie! Ciudat este faptul că în faţă erau doi indivizi cu faţa acoperită care purtau o pancartă pe care scria PDL=USL, fiind singurii care au reuşit să-şi recupereze pancarta şi să reia protestul ceva mai încolo, pe bulevard.

Aşa fac de obicei, Agită spiritele şi dispar! Dar de data asta mă bucur că au luat-o pe cocoaşă şi câţiva de-ai lor care n-au mai apucat să se legitimeze. Păcat de studenţii care au fost săltaţi fără vină din faţa Facultăţii de Arhitectură ”, ne-a declarat un protestatar.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: