„BINELE CU DEA SILA NU SE POATE FACE” TRAIAN BASESCU .DEMISIA TA ESTE UN GEST DE ONOARE.

25 ian.

Despre ce intervenție a lui Băsescu ar fi vorba miercuri

Lui Traian Băsescu i-a revenit graiul. După aproape două săptămâni de tăcere, marți seara, cu ocazia depunerii jurământului noului ministru de Externe, Cristian Diaconescu, Băsescu a avut un discurs vehement la adresa lui Iliescu, Antonescu, Ponta, și a unor televiziuni. Printre altele, acesta a declarat că miercuri va avea o intervenție publică, în care se va adresa românilor nemulţumiţi.

Pe site-ul Administrației prezidențiale nu se specifică nimic despre programul președintelui de miercuri. Potrivit unor surse din PDL, este posibil ca Traian Băsescu să iasă într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni. Despre o remaniere a Cabinetului este puțin probabil să se întâmple acum, când reprezentanții FMI sunt în România.

Totuși, ținând seama că miercuri, Curtea Constituțională, trebuie să ia o hotărâre asupra contestației USL privind neconstituționalitatea comasării alegerilor, este posibil ca Traian Băsescu să iasă la rampă pe această temă și să devieze discursul spre situația conflictuală care există în țară.

Până atunci, pedeliştii au comandat un sondaj pentru a vedea care a fost impactul protestelor asupra partidului şi a guvernului.
Băsescu a țipat la miniștrii veniți la Cotroceni

După depunerea jurământului de către Cristian Diaconescu, Băsescu s-a întâlnit cu membrii Guvernului. Motivul a fost modul în care miniştrii au gestionat comunicarea publică în perioada protestelor. Preşedintele a folosit un ton foarte ridicat, a ţipat, iar vocea sa a trecut dincolo de pereţii sălii în care avea loc discuţia, relatează RTV.

„Inadmisibil!”, le-ar fi spus Traian Băsescu miniştrilor prezenţi.

La ceremonia de la Cotroceni au fost prezenţi premierul Emil Boc, mai mulţi miniştri, între care Elena Udrea, Gheorghe Ialomiţianu, Valeriu Tabără, Anca Boagiu, Traian Igaş şi Daniel Funeriu, precum şi fostul ministru de externe, Teodor Baconschi. De asemenea au participat liderii UNPR – ministrul Gabriel Oprea, Cristian Popescu Piedone, Marian Sârbu, Neculai Onţanu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: