SCRISOARE DESCHISA CATRE TRAIAN BASESCU-UN DICTATOR AL SEC.XXI!

2 feb.

Scrisoare deschisa catre Traian Basescu
Cetăţene Băsescu Traian,

Te numim astfel, cu toate că nici simplu cetăţean al acestei Ţări nu meriţi să fii. Pentru noi nu mai eşti de mult Preşedintele României şi ne-am propus să te tratăm ca atare.
Ai adus Naţiunea în pragul disperării, i-ai făcut pe Români să fie stăpâniţi de frică mai ceva decât pe timpul lui Ceauşescu. E adevărat că, deocamdată suntem puţini cei care ne-am învins această frică şi am decis să nu-ţi mai suportăm batjocura. Ţinem la demnitatea noastră de oameni Liberi şi am hotărât să rezistăm în stradă cu orice preţ.
Ne doare însă sufletul pentru Oamenii în vârstă care ni s-au alăturat şi îngheaţă cu noi, conştienţi că un infarct sau un accident cerebral le poate fi fatal. Dar ei nu mai au ce pierde ! Suferim, de asemenea, pentru degradarea tot mai evidentă a sufletului acestui Neam : copiii care ies în stradă cu părinţii şi bunicii lor învaţă să urască din fragedă vârstă ; au înţeles că sub numele de Băsescu se ascunde principalul duşman al fiinţelor dragi lor şi groparul viitorului lor şi strigă din toată puterea „ Jos Băsescu ” şi „ Jos Dictatorul ”. Li s-a explicat şi au înţeles profunzimea celor spuse la miting de regretatul actor şi Român, Emil Hosu :

„…NU POATE FI IUBIT CINEVA CARE NU IUBESTE PE NIMENI ”.

Ce să mai vorbim de lipsurile în care ne zbatem noi, cei „mulţi şi proşti”, cum ne consideri, în timp ce tu, familia ta şi slugile tale prea plecate vă sporiţi averile şi huzuriţi. Ne şi sfidaţi, aruncându-ne în faţă că suntem nişte „viermi”:”ciumpalaci” Viermii sunteţi voi, trântorii care vă umflaţi hrănindu-vă din rana sângerândă a Poporului pe care îl urâţi mai mult decât a ajuns El să vă urască !
Dar orice rău are şi un sfârşit. Este voinţa Tatălui Ceresc ! Ne-ai transformat în nişte martiri vii şi de aici va veni Izbăvirea şi Izbânda noastră !
Te afli de mai mulţi ani, practic, încă de la prima ta înscăunare, în război cu Poporul Român, război declarat pe faţă în mai 2010. Nu spunem că te lupţi cu propriul tău popor, din simplul motiv că tu nu eşti român, ci păgân.
Cetăţene Băsescu Traian, priveşte dacă eşti în stare, la Sigla Mişcării noastre şi înspăimântă-te : tu eşti acel Balaur, întruchipare a Răului, în care-şi înfige suliţa Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de Biruinţă şi apărătorul credincioşilor creştini.
De-acum înainte, când te trezeşti dimineaţa să te întrebi tot mai panicat : oare asta va fi ultima zi la Cotroceni ? Fii convins că noi, Românii vom hotărî când va veni acea zi. Şi va veni cât mai curând, ca să pună capăt suferinţelor şi umilinţelor la care ne supui. Va fi Ziua în care ne vom recăpăta Libertatea şi Demnitatea Naţională !
Am fost puţini cei care ţi-am declarat Război în numele Neamului nostru, în 2010, dar suntem tot mai mulţi, mai uniţi şi mai hotărâţi să învingem Fiara, Antichristul. Căderea ta va însemna sfârşitul şi pentru şleahta ta de nesătui !
Ne mâhneşte faptul că în tabăra ta s-au cuibărit şi o parte din cei care se declarau ca fiind alături de noi încă din anii 90 ; ba chiar se erijau în lideri ai protestelor noastre. Şi-au dat însă arama pe faţă vânzându-se pe doi arginţi (parcă şi Iuda şi-a cântărit valoarea la mai mulţi talanţi), ploconindu-se în faţa ta. Şi-au pierdut credinţa sau poate n-au avut-o niciodată şi au trecut în tabăra duşmanilor Naţiunii ! Dar noi suntem creştini şi acum, în al 12-lea ceas, le cerem să se dezică de diavol.
Cetăţene Băsescu Traian, teme-te !
Mişcarea Naţională de Rezistenţă, continuatoarea celei din anii 45-48 care s-a opus comunizării şi bolşevizării României, îi cheamă pe toţi cei în ale căror vine curge sânge de adevărat Român, sângele strămoşilor noştri care n-au pregetat să-şi dea viaţa pentru Pământul sfânt al Ţării :

„Veniţi alături de noi, astfel ca prin Puterea şi tăria morală pe care ni le dau Unirea şi Credinţa noastră, SĂ NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI ! A sosit timpul să ducem la capăt Revoluţia confiscată în Decembrie 1989, înfăptuind Revoluţia Spirituală, de care avem atâta nevoie acum. REZISTĂM ŞI ÎNVINGEM !”.

Cetăţene Băsescu Traian, nu te teme ! Nu vei avea soarta mentorilor tăi, ucişi în Sfânta Zi de Crăciun. Vei trăi după gratii, vei avea timp să reflectezi la Nemernicia ta, până la sfârşitul zilelor. Ca să fi un exemplu pentru toţi politicienii de azi şi de mâine, care vor îndrăzni să mai gândească ca tine.
Din confiscarea averilor tale şi ale acoliţilor tăi, făcute prin jefuirea şi înfometarea noastră, ne vom putea reface economic. Nu va fi un act de răzbunare, ci unul de Dreptate, de care Naţiunea română n-a mai avut parte de aproape un secol.
Consideră-te prevenit şi cugetă la ce te aşteaptă. Dacă mai eşti în stare !
ROMÂNIA, TREZEŞTE-TE !
DOAMNE, OCROTEŞTE-I PE ROMÂNI !!!

Braşov, 01 februarie 2012
În numele Conducerii Mişcării Naţionale de Rezistenţă,
Lt.Col.(Rez.) Viorel – Vasile Tocan Grigore
Ofiţer CADA – 1990


INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: