ORDIN DE LA BASESCU:DUPA ESECUL COMASATELOR ,PD-L TREBUIE SA -L SACRIFICE PE BOC!

5 feb.

După eșecul comasării alegerilor
PDL se pregătește de sancțiuni.

Legea comasării alegerilor s-a dovedit un eșec pentru PDL după decizia Curții Contituționale, iar decontul trebuie făcut.

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda a cerut cu nume și prenume tragerea la răspundere a celor vinovați.

La rândul ei, Sulfina Barbu a anunțat că luni, în cadrul BPN al PDL se va discuta despre cine este responsabil de acest eșec.

Printre cei nominalizati se află, se pare, ministrul de interne Traian Igaș.

„Responsabilitățile sigur că le discutăm și noi în partid, în coaliție și ele trebuie asumate, a spus ministrul muncii.

Sulfina Barbu a arătat că inițiativa legislativă a aparținut MAI, sugerând implicit că Igaș ar putea fi unul dintre cei care vor fi trași la răspundere.

Întrebată fiind despre soarta ministrului Igas?”, Barbu a afirmat: „Nu pot să vă spun eu despre o decizie care nu a fost încă luată, cu precizarea însă că luni subiectul va fi cu siguranță pe ordinea de zi a ședintei BPN al PDL.

Sulfina Barbu a concluzionat că, după decizia Curții Constiuționale, alegerile vor fi organizate în mod cert la termen, respectiv, localele în iunie, iar cele parlamentare în noiembrie.

Premierul Emil Boc a spus, sâmbătă, întrebat dacă îl va demite pe ministrul Traian Igas după declarațiile pe care acesta le-ar fi făcut privind zăpezile din 1954, că nu știe despre ce afirmații este vorba.

Întrebat, dupa videoconferința cu prefecții, dacă îl va demite pe Igas pentru declaratii nepotrivite, așa cum l-a demis și pe ministrul Teodor Baconschi, Boc a spus că nu știe despre ce declarații este vorba și că oricum toate prognozele privind temperaturile negative din aceste zile s-au adeverit.

„Sancțiunile sunt să-și facă datoria și viețile să fie salvate”, a spus Boc. adăugand că nu vede ce motiv ar avea să-l demită pe Igaș și că Ministerul Administrației își face datoria.

În altă ordine de idei, ministrul Traian Igaș a susținut că el nu a făcut nicio declarație potrivită căreia zăpezile care vor cădea în această perioadă vor fi asemănătoare celor din iarna lui 1954.

„N-am făcut niciu moment această declaraţie, dar presa, aşa cum ne-a obişnuit de foarte multe ori, pune în gura unor politicieni nişte vorbe pe care nu le-au spus”, a declarat ministrul de Interne.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: