CLAUDIA IONAS FOSTA CRISTACHE DESEMNATA DE CANCELARUL BASESCU PURTATOR DE CUVANT IN LOCUL LUI TURCANU CA RE „PLEACA” IN MEDIU PRIVAT!

16 feb.

Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, informeaza Presedintia.

Claudia Ionas, fosta Cristache, a lucrat pana in prezent la Biroul de Presa al Palatului Cotroceni.

“Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidential, purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei.

Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale”, se arata intr-o precizare a Presedintiei
Traian Basescu a desemnat-o pe Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale, dupa ce Valeriu Turcan a demisionat.

„Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidential, purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei. Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale”, conform unei precizari a Presedintiei.

Claudia-Elena Ionas lucreaza in Departamentul de Comunicare al Presedintiei de 4 ani.

Valeriu Turcan, in varsta de 35 de ani, a demisionat joi din functiile de purtator de cuvant al sefului statului si de consilier prezidential.

El era purtator de cuvant al presedintelui din aprilie 2007, cand a inlocuit-o pe Adriana Saftoiu.

„Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa”, a declarat Valeriu Turcan.

Turcan este casatorit cu deputatul PDL Raluca Turcan cu care are un copil.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: