DAN CAPATOS II RASPUNDE LUI CRISTIAN TUDOR POPESCU DAR SI CORINEI DRAGOTESCU CEI CARE IN 1990 II LAUDAU PE MINERII CARE-I BATEAU PE PROTESTATARI!

16 feb.

Capatos îi răspunde lui Cristian Tudor Popescu.

Dan Capatos îi răspunde lui Cristian Tudor Popescu, care i-a cerut să părăsească presa după ce realizatorul emisiunii ”Un show păcătos” a difuzat imagini în care fostul premier Emil Boc apărea dezbrăcat în vestiarul unei săli de fitness.

Dan Capatos”Îmi recunosc vina și suport sancțiunile CNA, dar mi se pare absolut aberant că un tip apăsat de viață precum Cristian Tudor Popescu îmi cere, pe un ton scrâșnit cu care s-a consacrat, să părăsesc presa. Îmi permit să-i atrag atenția că, de cele mai multe ori, publicul te face să iei această decizie, iar el trebuie să știe acest lucru pentru că publicul l-a părăsit, iar gazeta pe care o conducea a dat faliment. Până la urmă, „Un show păcătos” este lider de piață”, a declarat Dan Capatos pentru Evz.

„Soluţia ar fi fost, atunci când se putea, autoreglementarea în interiorul breslei, eliminarea acestor persoane din categoria jurnaliştilor şi să li se interzică să mai practice această meserie”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la România TV.

Consiliul Național al Audiovizualului a decis întreruperea emisiei postului de televiziune Antena 1, la fel cum s-a procedat și cu postul lui Dan Diaconescu, OTV, timp de 10 minute, începând cu ora 19.00, adică în prime-time.

Potrivit legislaţiei audiovizualului, în cele 10 minute cât va fi întreruptă emisia Antena 1, pe post va fi difuzat un text pe care CNA îl va redacta şi în care va explica publicului de ce a luat această decizie şi ce puncte ale legislaţiei au fost încălcate de televiziune prin difuzarea înregistrării în care Emil Boc apare nud. Sancțiunea se va aplica mâine, 17 februarie.

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, A declarat că unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia de a suspenda emisia postului de televiziune Antena 1 este că publicul a fost lezat de imaginle prezentate în cadrul emisiunii „Un show păcătos”. „Nu doar Antena 1 a fost sancţionată, ci şi OTV-ul, deoarece a preluat imaginile difuzat în cadrul emisiunii Un show păcătos. Antena 1 îşi va opri emisia timp de 10 minute, iar OTV a primit o amendă în valoare de 200.000 de lei”, a declarat Popescu.

CNA a motivat că imaginile i-au încălcat viaţa privată a fostului premier. „Sancţiunea vine în urma abaterilor repetate. Oprirea emisie timp de 10 minute nu este sancţiunea maximă. Etapa maximă presupune oprirea emisie timp de 3 ore. Postul de televiziune Antena 1 va fi monitorizat în continuare”, a mai spus preşedintele CNA.

Aceasta nu este pentru prima dată când Antena 1 va avea emisia oprită pentru 10 minute. În anul 2010, emisia televiziunii a mai fost suspendată de CNA, timp de 10 minute, din cauza emisiunii „Acces Direct”, prezentată la momentul respectiv de Mădălin Ionescu, în care au fost prezentate materiale cu tentă sexuală care implicau copii.

CNA a decis să amendeze OTV cu 200.000 de lei – amenda maximă posibilă -, din cauza emisiunii „Dan Diaconescu Direct” unde a fost difuzată o înregistrare în care Emil Boc apare nud, imaginile fiind preluate de la Antena 1.

Consiliul Naţional al Audiovizualului în ianuarie 2012, pentru a doua oară, întreruperea emisiei postului OTV timp de 10 minute, ca urmare a publicităţii poltiice pe care Dan Diaconescu o face Partidului Poporului la televiziunea pe care o conduce.

Dan Capatos a difuzat, în emisiunea ”Un show păcătos”, un clip în care fostul premier Emil Boc apare gol, în vestiarul unei săli de fitness.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: