MIRA ANTENEI 1 A AVUT RATING DUBLU FATA DE FILMUL DE PE TVR1!!

19 feb.

Mira de la Antena 1 a avut rating dublu față de filmul TVR
În cele 10 minute de pedeapsă, în care CNA a obligat Antena 1 să-și întrerupă emisia, postul respectiv a avut 5 puncte de rating. Pentru filmulețul cu fundul lui Boc, Antena a trebuit să difuzeze în prime time, de la ora 19, un mesaj al autorității de reglementare în audiovizual. Mesajul era scris pe un ”carton” și, totuși, a făcut un rating de două ori mai mare ca al TVR, care în același interval orar a avut doar 2,6 puncte.

TVR are datorii de peste 100 de milioane de euro, deși încasează o taxă de la toți consumatorii de energie electrică și, de asemenea, obține venituri din publicitate. Audiența postului public s-a prăbușit în ultimii ani. Cauzele sunt diverse: angajarea unor vedete a căror contracte cu televiziunile private au expirat; apelarea la formate prăfuite, pe care se plătesc sume imense către case de producție particulare; intensa politizare și servilismul celor de la Știri. Puterea ,care și-a recompensat ziariștii fideli cu posturi cheie în instituția de pe Calea Dorobanților, nici măcar nu mai beneficiază de propaganda portocalie, din cauza audiențelor mici pe care le fac aplaudacii actualului regim.

Emisia Antenei 1 a fost întreruptă. Ce mesaj a fost afișat.

Sancțiunea de întrerupere a emisiei postului de televiziune Antena 1 a fost aplicată. Începând cu ora 19:00, timp de 10 minute în loc de Observator telespectatorii au putut vedea urmatorul mesaj.INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: