CARTELUL PRO-BASIST ROMANIA TV+RTV+B1TV APARA CRIMINALII PORTOCALII,DAR IL ATACA PE MIHAI GADEA CARE A LUA SI IA APARAREA BOLNAVILOR DE CANCER DAR SI CU DIZABILITATI!

23 feb.

Mihai Gâdea îl pune la punct, în direct, la Sinteza Zilei, pe preşedintele CNAS – VIDEO

Sinteza Zilei de miercuri a aprins spritele în platou, iar la un moment dat Mihai Gâdea, într-un dialog cu preşedintele CNAS, Lucian Duţă, l-a făcut pe acesta dobitoc şi nesimţit. Reacţia lui Gâdea vine după ce cu o seară înainte s-a discutat despre bolnavii de cancer, iar aseară au fost făcute mărturii cutremurătoate, în direct, despre umilințele la care sunt supuși pacienții și familiile acestora. Cea mai recentă criză din domeniu: unii dintre producătorii de morfină şi de citostatice au plecat din România. Șeful CNAS, Laurențiu Duță, a înțeles să se apere de acuzațiile pe care i le aduceau bolnavii de cancer atacându-l pe moderatorul emisiunii. ”Nu mai apărați firmele farmaceutice”, a spus Duță.

gadea-sinteza-zilei”O firmă de medicamente care producea morfină a plecat din România. Întrebarea este de ce a plecat firma aia? Nu cumva pentru ca i s-a pus o taxă care îi ducea într-un fel de faliment? Dumneavoastră sunteţi un nesimţit dacă asta aţi înteles ( că apără firmele-n.red.). Eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc”, a spus moderatorul.

Cu o seară înainte o femeie bolnavă de cancer a povestit ce chiuri trebuie să îndure bolnavii de cancer din cauza lipsei de morfină.

„Cum îl cheamă pe acel preşedinte al Casei de Asigurări ca să va dea în judecată. CUM ÎL CHEAMĂ? CUM ÎL CHEAMĂ? Domnule Duţă, eu nu-mi pot pierde timpul cu dumneavoastră. Spuneţi cum îl cheamă pe preşedinte? Domnule Duţă…sunteţi jalnic! sunteţi jalnic”, a mai spus Gâdea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: