REPERUL MORAL AL ROMANIEI TV:CATALIN PRISACARIUDE LA KAMIKAZE ISI DA IN PETEC!

24 feb.

Reperul moral al RTv-ului îşi dă în petec la Kamikaze.

Cătălin Prisăcariu, de la Kamikaze, se afla printre comentatorii de la RTv care îi acuza pe cei care erau prezenţi în studio, că nu i-au atras atenţia lui Mihai Gâdea în scandalul pe care l-a avut cu Lucian Duţă. Prisăcariu poza în lupul moralist şi ataca în stânga şi în dreapta, dar a uitat să le atragă atenţia şi colegilor de pagină care „uită” să se semneze la rubrica specială de înjurături „+18”.
Prisăcariu era foarte indignat după episodul Gâdea-Duţă, dar se pare că problemele sunt mult mai vechi. Într-un articol postat pe blogul de la Kamikaze acesta îi atacă direct pe Gâdea şi pe Ciutacu. „Presupun, însă, că tu, Ciutacule, nu ai în locuința socială decît un televizor cu lămpi, care nu funcționează, deci nu vezi ce emit canalele televiziunii publice. Iar la serviciu, la Voiculescu, nu te uiți la TVR decît cînd deparolează Gâdea televizoarele. Gâdea ăla lingău pe o căruță de bani cu împrumut de la cool mogul, de ăla vorbesc, știi tu mai bine cine ți-e șef.”, susţinea Prisăcariu în articolul „ciutác adj. m. și s.m. (reg.) 1. (adj.) prost, stângaci, nerod, nătăfleață *”.

Kamikaze are o rubrică specială pentru limbaj colorat. La rubrica „+18” poţi să îţi îmbunătăţeşti colecţia de înjurături fără niciun fel de probleme. Problema cu cei care postează în această secţiune este că nu se semnează, toţi fiid trecuţi cu userul „admin”. Şi nu înjurăturile sunt cele care te dau pe spate, ci faptul că lupul moralist vorbeşte despre alţii, dar uită să îşi facă curăţenie în ograda proprie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: