BOCUL LUI BASESCU ,MELESCANU INGRIJORAT DE ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE DIN ACEST AN!!

29 feb.

Meleșcanu, preocupat de alegeri. Hrebenciuc: Îngrijorarea lui e suspectă.

Imediat după validarea de Parlament, șeful SIE, Teodor Meleşcanu,a mers la MAI, unde s-a prezentat bilanţul ministerului, şi a vorbit despre… alegeri. „Suntem destul de contra-cronometru ca urmare a decizie CCR de a nu accepta comasarea alegerilor”, s-a pronunţat noul şef al serviciilor secrete externe. Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc consideră că Meleşcanu a călcat cu stângul mergând la MAI şi califică drept „suspectă” preocuparea acestuia pentru alegeri.

Meleşcanu a spus că, dintre toate priorităţile MAI, în opinia sa „se detaşează buna pregătire a alegerilor locale şi parlamentare din aceste an”.

Noul şef al SIE a ţinut să precizeze că vorbeşte în calitate de „preşedinte al comisiei de apărare pentru încă câteva ore sau zile”, explicând că nu contează realitatea, ci percepţia oamenilor.

„Dacă oamenii vor avea credinţa că alegerile sunt bine organizate, că se desfăşoară în mod coerent, fără probleme, încrederea lor în rezultatul votului va fi mult mai mare. Vă spun cu tot respecul, toată lumea este importantă în buna pregătire şi desfăşurare a alegerilor, dar responsabilitatea pentru ca, în final, lumea să considere că alegerile au fost corecte vă revine dvs. Sper că vor fi şi mijloacele necesare pentru buna pregatire şi din timp. Suntem destul de contra-cronometru ca urmare a decizie CCR de a nu accepta comasarea alegerilor şi aducerea alegerilor locale în iunie. Foarte aproape…”, le-a Meleşcanu angajaţilor MAI.

Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc s-a declarat „foarte mirat cât de eficient” este Meleşcanu, în condiţiile în care „prima lui preocupare”, după ce a fost validat în Parlament, a fost să meargă la MAI, în loc să se ducă la SIE unde să fie înscăunat.

„E puternic implicat în tot ce înseamnă activitate guveranamentală, deşi era un membru al opoziţiei pînă ieri”, a spus ironic, la România TV, Hrebenciuc

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: