EPISTOLA LUI ZEUS:CUM AR ARATA PRESA DACA SE INCHIDE ANTENA 3!

1 mart.

Epistolă lui Zeus.

Iubitul conducător Traian Băsescu urmează a ne reprezenta cu cinste şi onoare la Bruxelles, la Consiliul de primăvară al CE. Va merge acolo pentru noi, pentru românii din Valea Timocului, pentru toţi cei care simţim şi grăim româneşte, iar Crin şi Ponta vor sta acasă, acolo unde le este locul. Acela nu este un loc pentru oricine, este un loc pentru minţi luminate, aşa cum este şi cea a iubitului şi bravului conducător.

Ei nu înţeleg importanţa domnului Traian Băsescu. Comentează total neavizat deciziile iubitului conducător. Îl ponegresc cu anchete nemeritate şi apoi spun că este tiranie. Şi ce dacă vrea să închidă Antena 3? O merită, pentru că mint poporul cu televizorul. Difuzează sondaje false, truchează imagini din piaţa Univesităţii, unde lumea s-a strâns de fapt să îl sprijine pe domnul Băsescu, dar ei, forţele de propagandă ale mogulilor, distorsionează realitatea. Dacă sunteţi atât de naivi încât să credeţi imaginile cu oamenii loviţi de jandarmi, dacă credeţi asta, sunteţi dobitoci. Toţi s-au lovit singuri, erau agenţi infiltraţi Opoziţie.

Ei nu înţeleg politica iubitului conducător. De vină sunt bolnavii de cancer că nu sunt în stare să se descurce. Domul preşedinte a lăsat vânzarea de droguri mai la liber, iar ei nu sunt în stare să îşi procure morfina de pe stradă? Ce le trebuie lor spitale? De ce să se ducă la un medic şpăgar care le dă doze prescrise de regulamente, aici e vorba de supravieţuire şi scapă cine poate.

Ponta şi Antonescu nu înţeleg miza guvernării PDL. Au vrut ei neapărat să plece domnul Boc şi doamna Udrea. Ei nu au înţeles principiul de viaţă al domnului Boc: şeful are întotdeauna dreptate, iar când nu are dreptate, se aplică punctul unu. Ce o fi aşa de greu de acceptat că domnul Traian Băsescu trebuie să controleze totul? Este singurul capabil să controleze toate instituţiile statului. Ce le trebuie lor guvernare şi post de preşedinte?

Presa partizană USL nu realizează cât rău poate să facă acestei ţări. Dar nu contează, noi, susţinătorii lui Traian Băsescu suntem mulţi şi îi vom copleşi. Doar să dispară puţin Antena 3 şi gata, va fi numai lapte şi miere. Să sperăm că cei de la CNA vor urma ordinele venite de la însuşi Zeus şi îşi vor face treaba. Televiziunea aia care nu face altceva decât să deconspire, să explice şi să spună ce se întâmplă, trebuie să dispară! Oamenii nu trebuie să ştie, pentru că oricum nu înţeleg nimic, mama lor de viermi şi de intelectuali de macadam.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.