VICTOR PONTA ATACA DUR CNSAS:PD-L VA INCERCA SA ASCUNDA DOSARUL LUI TROIAN ROMANOVICI BASESCU!

12 mart.

Ca să îi ascundă dosarul lui Băsescu.
Ponta: PDL va continua să fraudeze votul din Parlament pentru a-şi numi oameni la CNSAS.

PDL va continua să fraudeze votul din Parlament pentru a-şi numi oameni la CNSAS, ca să ascundă dosarele preşedintelui Traian Băsescu şi celorlalţi colaboratori ai Securităţii din jurul lui, a susţinut preşedintele PSD, Victor Ponta, la începutul şedinţei de luni a BPN al formaţiunii.

„Este important să facem public şi motivele pentru care PDL în Parlament continuă să fraudeze votul. Şi-au numit oameni la Curtea de Conturi, la CNA ca să controleze presa. Vă anunţ că îşi vor numi probabil oameni în toate celelalte structuri. La CNSAS este în acest moment probabil ca să îi ascundă dosarul domnului Băsescu şi ale celorlalţi colaboratori ai Securităţii care sunt în jurul domnului Băsescu”, a spus Ponta.

El a arătat că trebuie să fie clar „de fapt pentru toată lumea de ce şi la ce folosesc ei Parlamentul”, în condiţiile în care noul guvern nu a trimis niciun proiect de lege în Legislativ în ultima lună de zile de când s-a instalat.

Ponta a mai spus că între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu nu este nicio diferenţă, tot preşedintele Traian Băsescu fiind cel care decide, scrie Mediafax.

„Îmi pare rău să constat alături de dumneavoastră că cele mai negre presimţiri s-au adeverit, nu este nicio diferenţă între Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu, între Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, vedeţi că tot preşedintele Băsescu taie salarii, măreşte salarii, face facultăţi, alianţe politice. Din păcate, e clar că până la alegeri vom avea un preşedinte şi prim-ministru care va continua să ducă ţara în direcţia profund greşită şi periculoasă în care am mers şi până acum”, a afirmat liderul PSD.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: