ELAN FALIMENTEAZA REALITATEA TV .POLITICIENII AU PRABUSIT RATINGUL RTV!

20 mart.

Politicienii au prăbuşit Realitatea Tv în audienţe.

Demersul iniţiat de Realitatea Tv, care a făcut un weekend special în care politicenii au luat locul jurnaliştilor, nu a punctat la cotele de audienţă. Media pe zi a postului a fost de 0,7 puncte, în timp ce principalul rival, Antena 3, a avut o audienţă medie de 1,7 pe zi. Pentru Realitatea Tv, punctul culminant a fost atins în momentul oferit de Adriana Săftoiu, 1,4 puncte de rating, în emisiunea în care l-a avut printre invitaţi şi pe Cristian Tudor Popescu.

realitateaCampania celor de la Realitatea nu a avut succesul scontat iar asta s-a văzut în audienţele din timpul zilei. Pe tronsoane orare diferite audienţele au stagnat. Duminică, la ora 9, când au intrat politicienii, audienţa a fost de 0,7 puncte, iar în restul zilei a stagnat. Audienţele au mai crescut putin la ora 16:00, ajungându-se la 1 punct de rating.

Cel mai bine au vândut Mircea Geoană şi Adriana Săftoiu. Geoană a avut un vârf de 1,2, în timp ce Adriana Săftoiu a atins maximul zilei de 1,4.

În prime-time, Realitatea a avut o audienţă de 1 punct, în timp ce Antena 3 a avut o audienţă medie de 2,7 puncte de rating.

Politicienii nu au reușit să crească ratingul de la Realitatea TV.
Campania demarată în weekend de către Realitatea Tv, în care politicienii au avut oportunitatea de a deveni prezentatori, reportweri, redactori sau moderatori de televiziune nu s-a dovedit să fie gustată de către telespectatori. Ratingul programului Realitatea Tv, cu două excepții, s-a dovedit a fi sub unu.

Campania de la Realitatea TV, „Politicienii fac știrile”, s-a dovedit a fi un semieșec. Pe parcursul zilei de sâmbătă, emisiunile la care politicienii s-au aflat în fața camerelor, nu au fost pe gustul telespectatorilor.

Media ratingului pentru ziua de sâmbătă nu a depășit 0,7 la sută, în timp ce Antena 3 a avut un rating de 1,5 la sută.

Totuși, Realitatea TV a avut două tronsoane, între 11,45 – 13,30 și pe tronsonul 18,45 – 20,30, când ratingul emisiunilor a depășit unu.

Marius Marinescu s-a angajat să modereze jurnalul orei 13, în cadrul căruia a fost prezentat şi un moment de educare canină, în premieră, cu doi câini salvatori. Politicianul a preluat ștafeta de la Valeriu Zgonea. Senatorul şi-a ales ca subiect dragostea pentru animale, în special relația dintre om şi câine. „Rolul terapeutic şi utilitar al câinilor în viața noastră şi prezint în premieră doi elevi foarte pricepuți care salvează vieți”, a declarat senatorul la începutul emisiunii.

Dan Diaconescu a făcut, de asemenea, un rating peste unu, pe tronsonul 18,45-20,30, atunci când a a încercat să dea o probă pentru Realitatea Tv, în eventualitatea când CNA va riridca licența de emisie postului OTV.

Emisiunile Andraei Paul Vass și a fostului ministru de Interne, Traian Igaș, nu au reușit să depășească 0,7 rating.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: