DEPUTATUL MIHAIL BOLDEA A PARASIT ROMANIA IN DATA DE 17 MARTIE 2012.DEMISIA LAURA CODRUTA ,FIICA NOMENCLATURISTULUI PCR LASCU!

21 mart.

Parlamentarul Mihail Boldea a părăsit teritoriul României în data de 17 martie 2012.

Deputatul PDL Mihail Boldea a părăsit România într-un autoturism cu destinaţia Turcia, de unde a plecat cu avionul în altă ţară, au declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Deputatul a părăsit ţara sâmbătă, pe frontieră terestră, el urmând să fie dat în urmărire generală şi internaţională, a anunţat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorii DIICOT au solicitat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie arestarea preventivă în lipsă a lui BOLDEA MIHAIL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

DIICOT a confirmat şi faptul că Mihail Boldea a părăsit teritoriul României, pe frontiera terestră, la data de 17 martie 2012, anterior datei de 20 martie 2012, dată la care Camera Deputaţilor a avizat, conform dispoziţiilor art. 72 din Constituţia României şi art. 24 din Legea nr. 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor, cererea D.I.I.C.O.T. de încuviințare a percheziției domiciliare, reținerii și arestării preventive a inculpatului.

După judecarea propunerii de arestare preventivă și în măsura în care se va dispune admiterea cererii, procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita organelor abilitate, darea în urmărire generală și internațională a inculpatului Boldea Mihail.

Potrivit procedurii citate de MEDIAFAX, dacă procurorii DIICOT ar fi solicitat interdicţia de a părăsi ţara pentru Boldea, nu s-ar mai fi putut solicita aviz de percheziţie, reţinere şi arestare decât în situaţia în care anchetatorii ar fi venit cu probe noi.

Astfel, având în vedere că Boldea a părăsit România înainte de soluţionarea cerereii de aviz din partea Camerei, când încă avea imunitate parlamentară, el nu a putut fi oprit de autorităţi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: