„GREII „FONDATORI AI PARTIDULUI DEMOCRAT IN FRUNTE CU VASILE BLAGA SE LEAPADA DE GRUPAREA”LIBERALA”,IN FRUNTE CU LENUTA DI’PLESCOI&SILVIU PRIGOANA&CAMARILLA!

31 mart.

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, că PDL va merge la locale în Capitală cu candidaţi proprii, candidatul pentru Primăria Capitalei fiind Silviu Prigoană, iar la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 – Liviu Negoiţă, iar la Sectorul 6 – Cristian Poteraş.

PDL a decis, sâmbătă, că Silviu Prigoană va fi contracandidatul lui Sorin Oprescu pentru primăria Capitalei din partea PDL la alegerile din iunie. Decizia PDL vine după ce Biroul Permanent al organizației municipale a luat hotărârea, sâmbătă, de a rupe alianța cu UNPR.

„Ne-am dori ca oricine nu este prins în trena lui Oprescu să-l susţină pe Silviu Prigoană”, a declarat Udrea.

Totodată, Elena Udrea a comunicat și cei trei candidați ai PDL pentru sectoarele 1, 3 și 6. Astfel, pentru Primăria Sectorului 1, contracandidatul lui Chiliman va fi Teodor Paleologu din partea PDL, pentru Sectorul 3 a fost nominalizat Liviu Negoiță, în timp ce la Sectorul 6, Cristian Poteraș va candida pentru fotoliul de primar.

În legătură cu nominalizarea candidaților pentru Sectoarele 2, 4 și 5, Elena Udrea a precizat că, momentan, sunt analizate mai multe opțiuni, urmând ca propunerile finale să fie anunțate cât mai curând.

”Avem oameni și proiecte cu care să convingem bucureștenii să voteze cu PDL”, a declarat Elena Udrea la conferința de presă.

Nu avem decât motive de mândrie pentru activitatea PDL București și este momentul ca partidul să-și asume candidaturile proprii în alegeri”, a mai completat democrat-liberala.

Decizia PDL București de a avea candidați proprii la alegerile din 10 iunie survine în contextul în care UNPR a pierdut candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Sectorul 4, în favoarea USL.

Despre mult trâmbițata alianță cu UNPR, PNȚCD și PER, liderul PDL București a precizat că în urma discuțiilor avute cu progresiștii și urmare a modificărilor cu UNPR, această uniune electorală nu se va mai face la nivel de Capitală, dar că, la nivel național, PDL rămâne partener cu UNPR, afirmând, totodată, că partidul său știe să facă parteneriate și este un partener loial, în continuare.

”Nu noi am avut bâlbâieli, de la noi nu a plecat niciun primar. Decizia de astăzi este consecința aceea ce s-a întâmplat la UNPR”, a explicat Elena Udrea.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: