TRAIAN BASESCU „CALIFUL ORIENTULUI”L-A DECORAT PE FOSTUL AMBASADOR AL QATAR SALEM!

31 mart.

Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit fostului ambasador al Statului Qatar, Salem Abdullah Sultan Al-Jaber, Ordinul Naţional „Pentru Merit” în grad de „Mare Cruce”, decretul de decorare fiind publicat, vineri, în Monitorul Oficial.

Potrivit decretului din MO, Ordinul a fost conferit la propunerea ministrului de Externe, „în semn de înaltă apreciere pentru implicarea personală în dezvoltarea legăturilor de prietenie şi colaborare, pe multiple planuri, dintre România şi statul Qatar”.

Pe 14 martie, preşedintele Traian Băsescu l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe Salem Abdullah Sultan Al-Jaber, în vizită de rămas bun.

Potrivit unui decret publicat vineri în MO, şeful statului a conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, de pace, Drapelului de luptă al Flotilei 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă”, la propunerea ministrului Apărării Naţionale.

Respectivul Ordin a fost acordat „cu prilejul aniversării a 60 de ani de existenţă, în semn de recunoştinţă şi apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute în decursul timpului de instructorii şi piloţii de aviaţie în îndeplinirea misiunilor încredinţate”.

De asemenea, tot la propunerea ministrului Apărării Naţionale, preşedintele Băsescu a mai conferit Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Ofiţer, de pace, Drapelului de luptă al Academiei Forţelor Aeriene Henri Coandă, „cu prilejul aniversării a 100 de ani de existenţă, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru rezultatele de excepţie, obţinute în decursul timpului, în formarea de ofiţeri activi”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: