SENATORUL MARIUS NECULA PD-L ACUZAT DE MIHAIL BOLDEA CA I-A CERUT UN COMISION DE 15.000 DE EURO!

3 apr.

Boldea acuză un senator PDL: Mi-a cerut comision 15.000 de euro pentru o adeverinţa.

Mihail Boldea a declarat, la completul de cinci judecători al instanţei supreme care judeca recursul faţă de arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, că în cazul unuia dintre imobilele pentru care este cercetat a apelat la senatorul Marius Necula, cerându-i ca, prin cunoştinţele acestuia, să îi obţină o adeverinţă de la Arhivele statului, care îi era necesară la tranzacţionare.

Boldea le-a arătat judecătorilor că senatorul Necula i-ar fi spus la acel moment, în prezenţa consilierului său personal, „numitul Bivol”, că îi poate face rost de adeverinţa respectivă, dar că intervenţia îl va costa 15.000 de euro.

Deputatul Mihail Boldea a precizat că la o întâlnire ulterioră cu senatorul Necula, acesta i-ar fi dat adeverinţa respectivă, semn că a apelat la cunoştinţe, obţinând astfel documentul, dar nu a precizat dacă pentru acea adeverinţă s-au plătit banii ceruţi.

Totodată, Boldea a mai arătat că i-a spus senatorului Necula la acel moment că în legătură cu tranzacţia imobilului respectiv el are de primit în caz de reuşită un comision de 5.000 de euro.

„Este doar o răzbunare a unui omuleţ care nici măcar acum nu înţelege că minciuna şi răutatea l-au adus aici”, a declarat Necula, pentru MEDIAFAX.

„Aceste afirmaţii reprezintă o minciună sfruntată, o invenţie sută la sută. Nu am avut nicio discuţie legată de activitatea profesională, cu atât mai puţin la activitatea infracţională a lui Mihail Boldea”, a spus democrat-liberalul.
Acesta a adăugat că este de notorietate publică adversitatea dintre el şi Mihail Boldea, cu care a candidat, din partea PDL, în acelaşi colegiu, numărul 9. „Nici campania electorală nu am făcut-o împreună”, a spus el.

Boldea a mai declarat, luni la completul de cinci judecători al instanţei supreme care judecă recursul faţă de arestarea lui preventivă pentru 30 de zile, că în cazul unuia dintre imobilele pentru care este anchetat, respectiv cel din strada Ovidiu din Galaţi, a fost supus la presiuni fizice şi psihice de către bodyguarzii lui Radu Gheorghe.

Boldea a spus că „Radu Gheorghe este cel mai mare cămătar al Galaţiului, necondamnat până în prezent”. „El este consilier PD”, a precizat Boldea, care a arătat că Radu Gheorghe dorea să cumpere imobilul respectiv.

Mihail Boldea a arătat că problemele au apărut când Radu Gheorghe a fost nemulţumit de faptul că la întâlnirea la care trebuia să se discute vânzarea imobilului nu a apărut proprietarul de drept prevăzut în acte, ci o altă persoană.

Boldea a adăugat că ulterior situaţia a escaladat şi că, după primele discuţii de la notariat, consilierul l-a chemat într-o noapte la Clubul Divino, unde două dintre persoanele implicate în tranzacţie, Marcel Radu şi încă o persoană, „erau bătuţi de gorilele lui Gheorghe”.

„Acolo s-au exercitat presiuni fizice şi psihice pentru a spune dacă am fost implicat şi eu în vânzarea acelui imobil şi cine este în spatele nostru. Persoanele pe care le-au bătut atunci au zis că nu ştiau nimic”, a declarat Boldea în sala de judecată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: