TRAIAN BASESCU A TRANSMISPE SITE-UL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE UN MESAJ CU PRILEJUL SFINTELOR PASTI!

15 apr.

Traian Băsescu, mesaj de Paşte

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, un mesaj cu prilejul Sfintelor Paşti, în care urează ca lumina Învierii să ne călăuzească acţiunile cotidiene şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun.

„Doresc să adresez tuturor românilor urările mele cele mai calde cu prilejul Sfintelor Paşti. Aceste zile în care sărbătorim Învierea Domnului sunt un prilej de a ne bucura în familie, de a fi împreună cu cei dragi şi, totodată, de a ne aminti de cei care au nevoie de sprijinul nostru. Sfintele Paşti sunt o celebrare a înnoirii şi a solidarităţii. Gândurile mele se îndreaptă către toţi românii, fie că sunt în ţară sau în comunităţile din afara graniţelor. Fie ca lumina Învierii să ne călăuzească în acţiunile noastre cotidiene, să ne inspire în alegerile pe care le facem şi să ne ajute să lucrăm împreună pentru binele comun”, se arată în mesajul preşedintelui, postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

2 răspunsuri sa “TRAIAN BASESCU A TRANSMISPE SITE-UL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE UN MESAJ CU PRILEJUL SFINTELOR PASTI!”

  1. Lucian Bureriu 15 aprilie 2012 la 7:00 pm #

    Ce bucurie să stai niște zile în viloiul lui Ceaușescu de la Neptun. Dac-ar ști Împușcatul, s-ar răsuci în groapă. (Să mă ierte Cel-de-sus…) Au murit oameni pentru ca luxul comunist să fie preluat de parveniții de azi.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: