PARTIDUL TOMBERON PP-DD PARASIT DE 4000 DE MEMBRII .ACESTIA AU TRECUT LA PP-LEGEA COJOCARU!

22 apr.

Peste 4.000 de membri ai Partidului Poporului Dan Diaconescu au părăsit partidul, acuzându-l pe Dan Diaconescu de înșelăciune.

Foștii membri, cu precadere din Brasov, s-au arătat extrem de intrigați de faptul că Dan Diaconescu i-a înselat in privinta listelor de semnaturi trimise lui Constantin Cojocaru și au trecut la ceea ce ei numesc “adevăratul Partid al Poporului”, cel al lui Cojocaru. Mai mult, aceștia îl acuză pe Diaconescu de escrocherii și au mărturisit că tot ceea ce urmărește PP-DD sunt niște interese meschine si nicidecum să-i ajute pe oameni. De altfel, Dan Diaconescu si fratele acestuia ar face obiectul unei cercetari penale pentru furtul intelectual al semnaturilor dedicate partidului lui Constantin Cojocaru.

”Senzaționalul” Dan Diaconescu, spun noii membri PPLC, a furat de la doctorul Constantin Cojocaru programul politic și și l-a însușit, după cum declară însuși Cojocaru.

„Există un singur Partid al Poporului, cel condus de mine. Denumirea integrală a partidului al cărui președinte sunt eu este Partidul Poporului, iar denumirea prescurtată este PPLC, care vine de la Legea Cojocaru. Din nefericire pe scena politică mai exista un alt partid care se confundă cu partidul nostru, PP Dan Diaconescu. El reprezintă o monstruozitatea juridică. E adevărat ca există un anumit segment de popor care este format din Elodii, Ciumaci și altceva, dar realizați singuri modul deplasat al acestei denumiri, respinsă inițial de către Tribunalul Bucuresti, dar acceptată de Curtea de Apel, unde președintele completului de judecată a fost schimbat cu câteva zile înainte de ședinta de judecată. Noi dorim eliminarea acestei confuzii și dispariția acestui partid capusă, care se hrăneste din trupul adevăratului Partid al Poporului.”, a explicat într-o conferință Constantin Cojocaru.

În urmă cu o lună, alte filiale din țară ale partidului lui Diaconescu s-au dizolvat sau au trecut la PRM sau PPLC.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: