VICELE PD-L PINALTI A DUOPA CE A DECLARAT CA DEMISIONEAZA IN 2014 ODATA CU BASESCU.VREA CAPUL BOCULUI!

22 apr.

Boc a căzut în dizgrația baronilor locali
Blaga, dorit ca șef al PDL.

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Ştefan, a declarat duminică la PRO TV că PDL ar trebui să convoace un congres după alegerile locale. Acesta spune că, în acest moment, l-ar susţine pe preşedintele Senatului, Vasile Blaga pentru a ocupa funcţia de preşedinte al partidului.

Astfel, întrebat dacă l-ar susţine pe Vasile Blaga pentru preşedinţia PDL la un eventual congres al partidului, Pinalti a răspuns: „Dacă mă întrebaţi azi, da. Astăzi da, dar dacă congresul este peste doi ani…”.

Întrebat totodată dacă Emil Boc este capabil să mai fie şeful PDL şi după alegeri, democrat-liberalul a arătat că, din cauza erodării, nu mai are valoarea pe care o avea acum cinci ani.

„În mod normal (…), datorită erodării, nu mai are valoarea pe care o avea acum cinci ani, ca valoare politică în sensul de a atrage voturi şi este normal şi este normal pentru că lucrurile acestea se întampla”.

Pinalti a apreciat, totuşi, că Boc n-ar trebui să se retragă, „dacă vor fi alegeri şi va candida şi aşa decide partidul, şi aşa decid cei de jos”.

Întrebat dacă pentru partid Boc este, în prezent, un „activ” sau un „pasiv”, el a răspuns: „Depinde ce va face, daca va candida în alegerile locale la Cluj va fi activ, dacă nu va fi pasiv”.

Chestionat dacă, în condiţiile campaniei electorale pentru alegerile locale, Vasile Blaga a preluat puterea de coordonare şi puterea politică în PDL, Gheorghe Ştefan a arătat că acesta ar trebui să fie „numărul unu”.

„Acum, ca să fim foarte sinceri, dânsul este şeful campaniei electorale. Logic, în perioada aceasta ar trebui să fie numărul unu, dar este şi conducerea executivă a partidului, care în această echipă de campanie. Ar fi o simbioză, în opinia mea”, a fost de părere primarul municipiului Piatra-Neamţ.

Referitor la congresul pentru a cărui convocare se pronunţă, el spune că este necesar pentru a se da „un imbold, un impuls care să revigoreze partidul” şi pentru a veni oameni noi, mai tineri.

„Eu sunt dispus să mă retrag din conducerea partidului”, a declarat Ştefan, care a adăugat că, personal, ar face un congres cu 5.000-7.000 de oameni, „care să îşi pună întradevăr amprenta pe partid şi să îi aleagă pe cei mai buni”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: