SENATORII PD-L MARIAN RASALIU SI PETRU FILIP AL-AU TRADAT PE BASESCU.AU TRECUT LA PNL!

23 apr.

Senatorul de Bihor, Petru Filip a demisionat din PDL şi s-a înscris în PNL. Filip a avut, în ultima perioadă, mai multe poziţii critice la adresa conducerii democrat-liberale. Fost vicepreşedinte al PDL, Filip a fost unul dintre susţinătorii lui Vasile Blaga la Convenţia Naţională din mai 2011.

Deocamdată, Filip nu a confirmat că a trecut la PNL. „O să vedeţi mai târziu, surprizele fac parte din plăcerea jocului”, a spus Filip, într-o declaraţie acordată agenţiei Agepres. Senatorul a arătat că, în momentul de faţă, este încă membru al PDL.

În aceste condiţii, USL ajunge să aibă 70 de senatori, iar opoziţia are nevoie de numai 10 voturi pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, iar guvernul să fie demis.

Emil Boc ar fi declarat în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PDL, potrivit unor surse din PDL citate de către Mediafax, că este preferabil ca Filip să se înscrie în USL decât să treacă un proiect de lege al cărui autor este fostul vicepreşedinte PDL.

Proiectul de modificare a Legii educaţiei, iniţiat de Petru Filip şi Cătălin Croitoru, a fost depus în mai 2011 la Parlament şi vizează creşterea autonomiei universităţilor particulare şi confesionale. Proiectul a primit aviz negativ din partea Guvernului însă a trecut prin adoptare tacită de Camera Deputaţilor, iar Senatul este forul decizional. „Boc a spus că e mai bine să treacă Filip la USL decât să votăm proiectul de lege”, a precizat un participant la şedinţa BPN al PDL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: