CEI PESTE CATEVA SUTE DE OAMENI CARE S-AU STRANS IN FATA PARLAMENTULUI AU IZBUCNIT IN URALE LA AUZUL CADERII CABINETULUI BASESCU 6 CONDUS DE MRU!

27 apr.

Zeci de oameni s-au strâns vineri în faţa Parlamentului, în aşteptarea deciziei privind moţiunea de cenzură. Cu toţii spun că îşi doresc un alt Guvern şi contestă măsurile luate de Cabinetul Ungureanu.

„Moţiunea probabil va trece, probabil pentru că era vorba despre numai un vot. Am urmărit alocuţiunea domnului prim-ministru Răzvan Ungureanu – oricum a lăsat de dorit – nu este ceea ce ne aşteptăm şi nu este un premier care ne reprezintă. Şi nici Guvernul actual”, a declarat unul dintre protestatari, o femeie care pretindea că este juristă la o primărie de sector şi care nu a vrut să îşi dea numele şi nici să spună la ce primărie lucrează, relatează rtv.net.

Ea a refuzat să îi decline „culoarea”, spunând doar că este o „primărie plăcută oraşului”.

Protestatara a mărturisit că are „oarecum emoţii” dacă moţiunea va trece sau nu. „Nu ştim reacţia celor de la PDL, dacă au trecut la USL forţaţi probabil de împrejurări şi de conjuctura actuală (…) migraţia politică de la un segment politic la altul, sunt platforme-program diferite, viziuni diferite …”, a continuat ea.

„Ideea principală este că ne interesează acestă moţiune pentru că vrem o schimbare şi o schimbare reală, au fost fragmentate noţiunile… sunt juristă de profesie… noţiunile de democraţie, de stat de drept”, a mai spus jurista. Ea a precizat că a venit din proprie iniţiativă la protest şi că, oricum, este o simpatizantă a protestatarilor.

O altă femeie s-a desprins din mulţime şi a strigat în glumă „să vină Roberta să numere voturile (…) ca la legea pensiilor”.

„S-au făcut gafe la legea pensiilor, cvorumul nu era complet, legea a fost făcută aşa cum a fost făcută… Aşa ceva nu e normal într-o democraţie”, a intervenit din nou jurista.

Un alt protestatr a încercat să explice „ce este cu Radio Erevan”: „Ei se plâng că sunt victime şi a apărut domnul Vosganian la un post de televiziune şi i s-a cerut să spună un banc, dar el nu a vrut să spună. Am venit eu cu ăsta care e de actualitate acum, pentru că ei pozează în victime, că nu ştiu ce le fac ăştia, că îi împuşcă, le fac tot felul de nu ştiu ce… mai penibil decât Roberta eu nu am văzut pe nimeni la televizor. M-a deranjat faptul că tocmei ei pozează în victime, dar nu-i deranjează victimele de la Revoluţie… Dacă moţiunea nu trece, eu voi rămâne aici în continuare, pentru că eu sunt şi Gheorghe şi ştiu că Sfântul Gheorghe a luptat cu balaurul mitic. Noi o să luptăm în piaţă, acolo, cu balaurul care… degeaba… prelungitorul lui Boc, înlocuitorul lui Boc, pentru că nu se schimbă nimic până nu cade Băsescu”.

Întrebat despre ce crede că se va întâmpla vineri, bărbatul a răspuns că „dacă mai există unii care au sânge de român, chiar şi de la minorităţi, vor vota ca să scape poporul de acestă mafie, care nu numai că au furat tot ce am construit noi, ci au furat şi din banii amărâţilor ăştia, ale pensionarilorm, ale funcţionarilor care şi aşa erau vai de mama lor”. Bărbatul a mai spus că este în Piaţa Universităţii din 13 ianuarie şi că nu o va părăsi până nu va pica „capul răutăţilor”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.