LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:”COABITAREA „CU BASESCU TREBUIE SA DUREZE CAT MAI PUTIN!

29 apr.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că o coabitare cu președintele Traian Băsescu ar trebui să dureze cât mai puțin. Despre declarațiile UNPR la adresa noului Cabinet, Antonescu le consideră jenante, iar despre schimbare lui Vasile Blaga de la conducerea Senatului acesta o consideră oportună, atâta timp cât majoritatea este deținută de Opoziție.

Antonescu, despre coabitarea cu Băsescu și schimbarea lui Blaga de la SenatPreședintele PNL, Crin Antonescu, a declarat la Antena 3, despre o posibilă coabitare cu președintele Traian Băsescu că că aceasta ar trebui să dureze cât mai puțin.

“După alegerile generale, parlamentare, dacă noi le câștigăm, eu cred că ar fi normal ca președintele Băsescu să demisioneze. O colaborare cu Traian Băsescu nu este posililă”, a declarat pre;edintele PNL, Crin Antonescu.

Referitor la declarațile liderilor UNPR, Crin Antonescu a afirmat că “declarațiile de prietenie pe care liderii UNPR le fac astăzi la adresa guvernului USL și Guvernului Victor Ponta nu ne privesc cu nimic și le considerăm, încă o dată le spun, jenante. Eu vorbesc în numele meu personal”, a declarat Crin Antonescu.

Referitor la schimbarea președintelui Senatului, Vasile Blaga, liderul PNL crede că acest lucru ar fi normal. Totuși, din punct de vedere politic este mai complicat, deoarece există acte, hotărâri care stipulează că președintele poate fi schimbat doar la retragerea sprijinului de către grupul parlamentar care l-a propus. Dar cred că e normal că odată ce majoritatea în Senat ne aparține să fie și un alt președinte de Senat, a conchid Crin Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: