LIDERUL S&D HANNES SWOBODA DIN P.E.:ROMANIA ARE NEVOIE DE O CONDUCERE PUTERNICA IMPOTRIVA CORUPTIEI!

29 apr.

România are nevoie de o conducere puternică împotriva corupţiei şi în favoarea creşterii şi a locurilor de muncă, a transmis duminică, într-un comunicat, Hannes Swoboda, liderul grupului Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor (S&D) din Parlamentul European, salutând de asemenea numirea liderului PSD Victor Ponta în poziţia de premier desemnat.

‘După prăbuşirea de durată a guvernului conservator din România, a venit timpul pentru un nou început’, a precizat Swoboda, adăugând că, ‘pe baza politicii sale clare şi necompromiţătoare pentru creştere şi locuri de muncă, Victor Ponta şi-a arătat capacitatea de a conduce România spre ieşirea din criză’.

‘Victor Ponta duce de asemenea o puternică luptă împotriva corupţiei şi s-a angajat la reînnoirea ţării’, a mai spus liderul socialiştilor şi democraţilor din PE, la două zile după ce Victor Ponta a fost desemnat de preşedintele Traian Băsescu să formeze un nou guvern, ca urmare a căderii executivului condus de Mihai-Răzvan Ungureanu.

Hannes Swoboda a subliniat totodată sprijinul larg de care se bucură Victor Ponta în rândul socialiştilor şi democraţilor europeni. ‘Victor Ponta nu se teme să-şi asume responsabilităţi. Ştie că trebuie să facă reforme, dar în acelaşi timp este conştient că acestea trebuie să fie echilibrate social şi echitabile’, a afirmat el, adăugând că noul premier desemnat ‘poate conta pe sprijinul deplin’ al socialiştilor şi democraţilor europeni.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: