LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU A DECLARAT DESPRE ANTONIE SOLOMION CA”II INMANA SABII VOIEVODULUI BASESCU”SI INTERZICEA CELOR CARE NU ERAU DE PARTEA PORTOCALIILOR SA NU MAI CALCE PRIN CRAIOVA!

3 iun.

Crin Antonescu a declarat despre Antonie Solomon că ”îi înmâna săbii voievodului Băsescu” și interzicea celor care nu erau de partea președintelui să intre în Craiova.

Cel mai portocaliu era acest domn Antonie Solomon, care îi înmâna săbii voievodului Băsescu, care interzicea tuturor celor care nu erau de partea lui Băsescu să mai calce în Craiova și în Dolj, care făcea mari planuri de viitor cu Băsescu și cu sabia. Băsescu a folosit sabia pentru a tăia puținii bani ai oamenilor care muncesc. A folosit sabia pentru a tăia din pensii. A folosit sabia aia voievodală pentru a omorî 200.000 de firme private și a genera, până la urmă, prin politica lui, a lui Boc, a lui Udrea, a lui Solomon un milion de șomeri.

Domnului Solomon nu știu cât de bine i-a mers, dar astăzi domnul Solomon nu mai are nici un fir de portocaliu, nici un fir de PDL și, sub o identitate nouă, cu altă culoare, vă face din nou cu mâna. Eu cred că, indiferent de ce vrea să spună prin acest salut, dumneavoastră, craiovenii, trebuie să-i spuneți: Adio! Să-i spuneți: Du-te după Boc! Du-te după Udrea! Du-te după Băsescu, în curând!”, a spus Antonescu la mitingul electoral din județul Dolj.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: