USL II DA IN JUDECATA PE CAPETENIILE PORTOCALII UDREA-VIDEANU-NEGOITA PENTRU AGRESIVITATE FARA PRECEDENT!

7 iun.

“Agresivitatea fără precedent a căpeteniilor portocalii Elena Udrea, Adriean Videanu şi Liviu Negoiţă la adresa candidatului USL pentru Primăria Sectorului 3, Robert Negoiţă, arată disperarea cu care aceştia se agaţă de putere. În loc să atace cu înverşunare şi fără urmă de moralitate, mai bine ar fi apărat drepturile cetăţenilor români şi nu ar fi permis tăieri abuzive şi aberante de salarii şi pensii”, se menţionează într-un comunicat al USL.

Astfel, Liviu Negoiţă este criticat pentru faptul că “a transformat Sectorul 3 într-o afacere personala şi de partid”, USL susţinând faptul că banii Primăriei sectorului 3 au intrat în conturile pedeliştilor.

În ceea ce o priveşte pe Elena Udrea, social-liberalii afirmă că aceasta este “prietenă intimă cu domnul Liviu Negoiţă, îşi joacă, în Sectorul 3, influenţa şi puterea pe care o are astăzi în PDL. Opţiunea pentru Liviu Negoiţă este o opţiune pentru Elena Udrea”.

De asemenea, USL este de părere că declaraţia lui Videanu conform căreia Robert Negoiţă este numit “proxenet” de o parte a presei vine pe fondul parteneriatului dintre Liviu Negoiţă şi Videanu, acesta din urmă fiind numit şi “unul din principalii finanţatori ai PDL”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: