TRAIAN BASESCU INTAIUL GROPAR AL ROMANIEI SI MESAJUL SAU DE SUSTINERE PENTRU PD-L IN ZIUA VOTULUI!

10 iun.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, voalat, un mesaj de sprijin pentru candiaţii PDL la alegerile locale. Băsescu a spus că oamenii trebui să ştie că nimeni nu a dorit să le taie pensiile şi salariile, iar oamenii ar trebui să înţeleagă asta. Mesajul preşedintelui este similar cu cel pe care l-a mai lansat în câteva rânduri. Băsescu susţine că PDL şi-a asumat pierderile electorale pentru a trece ţara prin criză.

“Cei care candidează astăzi sunt şi exponenţii celor care au guvernat în perioada de criză. Este extrem de important să vedem dacă într-adevăr populaţia a înţeles că nimeni n-a vrut să taie salarii sau să impună măsuri de austeritate, ci că ţara trebuia trecută prin criză”, a spus preşedintele.

Traian Băsescu a făcut şi o mică baie de mulţime în momentul în care s-a prezentat la vot. În faţa secţiei de votare îl aşteptau câţiva oameni care l-au aplaudat.

În timpul campaniei electorale Băsescua stat deoparte şi a evitat să lanseze vreun mesaj de sprijin pentru PDL. Analiştii politici consieră că preşedintele a ales această tactică pentru a nu mobiliza şi mai mult electoratul USL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: