BASESCU DIXIT.BOC INTERDICTIE DE A CANDIDA.CELE DOUA TABERE DIN PD-L ALEGERI IN DOUA SAPTAMANI!

17 iun.

Democrat-liberalii au convenit ca alegerile pentru noua conducere să aibă loc în două săptămâni. Decizia a fost luată încă dinaintea începerii Colegiului Director al PDL, informează România TV.

Cu câteva ore înainte de începerea şedinţei Colegiului Director, programată duminică, la ora 17, au avut loc mai multe runde de negocieri între liderii partidului legate de graficul alegerilor interne.

Astfel, s-a convenit să se convoace o Convenţie Naţională extraordinară a PDL peste două săptămâni. Totodată, s-a căzut de acord asupra constituirii unei comisii de organizare a alegerilor din care să facă parte doar persoane ce nu vor candida la vreo funcţie în Biroul Permanent Naţional. Printre acestea se află şi preşedintele demisionar al PDL, Emil Boc, ce a anunţat încă de joi că intenţionează să rămână simplu membru al partidului.

Astfel, Vasile Blaga şi cei din tabăra sa îşi impun din nou punctul de vedere potrivit căruia trebuie instalată cât mai rapid o nouă conducere cu drepturi depline a partidului, care să fie validată printr-un vot al Convenţiei Naţionale. Anterior înţelegerii, era vehiculată şi varianta unei conduceri interimare care să gestioneze campania electorală a PDL la alegerile parlamentare, după care o conducere nouă să fie aleasă în Convenţie la începutul anului 2013.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: