DE FRICA SUSPENDARII ,TRAIAN BASESCU CEDEAZA IN FATA LUI CRIN ANTONESCU SI USL:IL ACCEPTA PE PUIU HASOTTI!

22 iun.

Purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, Bogdan Oprea, a declarat, vineri, că solicitarea preşedintelui de a avea o declaraţie scrisă din partea ministrului desemnat pentru Ministerul Culturii, Puiu Haşotti, a avut scopul de a evita daunele de imagine pe care România le suferă deja pe plan internaţional pe problema plagiatului.

Puiu Haşotti va depune luni seară jurământul de învestirea în funcţia de ministru al Culturii, potrivit purtătorului de cuvânt al Preşedenţiei.

“Impresia noastră este că Guvernul nu vrea să recunoască o problemă pe care o are: problema plagiatului, a acuzaţiilor de plagiat aduse la adresa a doi membri ai Guvernului. Prin solicitarea preşedintelui de a avea o declaraţie scrisă din partea ministrului desemnat, preşedintele a intenţionat să evite daunele de imagine pe care deja România le suferă în plan internaţional în primul rând. Atâta timp cât Haşotti a făcut o astfel de declaraţie, preşedintele se declară mulţumit” a afirmat Bogdan Oprea.

Traian Băsescu îi solicitase primului-ministru Victor Ponta într-o scrisoare ca ministrul desemnat al Culturii Puiu Haşotti să declare pe propria răspundere că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.
Ministrul desemnat al Culturii, liberalul Puiu Haşotti, a depus declaraţia de originalitate a tuturor lucrărilor sale menţionate în CV. Haşotti a afirmat că preşedintele Traian Băsescu a solicitat o astfel de cerere ”din simpatie” şi că speră să nu rezulte astfel un precedent periculos.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: