PREMIERUL VICTOR PONTA :NU VOI TRIMITE LA COTROCENI,DECLARATIA MINISTRULUI DESEMNAT PUIU HASOTTI!

22 iun.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că nu va trimite la Cotroceni declaraţia ministrului desemnat al Culturii, Puiu Haşotti şi că liderul PNL, Crin Antonescu, are dreptul să vorbească în numele USL.

„Nu, categoric nu voi transmite, pentru că nu transmit la nicio instituţie a statului, inclusiv preşedintelui României, decât ceea ce e prevăzut în lege. Alte declaraţii decât cele prevăzute în lege nu transmit”, a spus Ponta.

Întrebat dacă PSD va susţine PNL, în cazul în care liberalii vor declanşa procedura de suspendare a preşedintelui, Victor Ponta a amintit că cele două partide sunt în alianţă, au dus şi vor duce împreună acţiuni politice comune.

„PSD e într-o alianţă cu PNL în cadrul USL de un an şi jumătate şi fără nicio fisură am fost împreună şi vom fi împreună în toate acţiunile politice. Domnul Antonescu, are dreptul, ca şi copreşedinte, să vorbească în numele USL, categoric da”, a susţinut liderul social-democrat.

Preşedintele Traian Băsescu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta să transmită o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, care să ateste că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

Ministrul desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, a declarat, joi, că a depus la Guvern declaraţia pe propria răspundere cerută de preşedintele Traian Băsescu privind teza sa de doctorat.

„Depun această declaraţie la cabinetul domnului prim-ministru Victor Ponta care va decide asupra oportunităţii înaintării ei către dumneavoastră”, a spus Haşotti, la Palatul Victoria

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: