PRESEDINTELE PNL CRIN ANTONESCU VA FI SUSTINUT DE VICTOR PONTA SI USL IN DEMARAREA INITIERII DE SUSPENDARE A LUI TRAIAN BASESCU,DACA ACESTA NU SEMNEZA DECRETUL DE INVESTIRE A LUI PUIU HASOTTI IN FUNCTIA DE MINISTRU AL CULTURII!

22 iun.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri că, în cazul în care şeful statului nu va semna decretul de învestire a lui Puiu Haşotti în funcţia de ministru al Culturii, le va solicita parlamentarilor liberali iniţierea procedurilor de suspendare a lui Traian Băsescu.

„Dacă nu semnează luni, în conformitate cu prevederile legale, în conformitate cu Constituţia, învestirea lui Puiu Haşotti, voi cere parlamentarilor PNL iniţierea procedurilor de suspendare”, a spus Antonescu.

El a susţinut, totuşi, că nu va fi nevoie să iniţieze aceste proceduri, deoarece şeful statului va semna decretul de numire.

Preşedintele Traian Băsescu i-a solicitat, joi, premierului Victor Ponta să transmită o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat pentru portofoliul Culturii, Puiu Haşotti, care să ateste că teza de doctorat a acestuia şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat.

„Luând în considerare recentele incidente cu privire la posibilele acte de plagiat de care sunt acuzaţi o parte dintre membrii Executivului şi impactul major negativ asupra României în plan intern şi internaţional generat de existenţa unor astfel de suspiciuni, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, i-a solicitat joi, 21 iunie a.c., într-o scrisoare, prim-ministrului Guvernului României, domnul Victor Ponta, să transmită, până la data depunerii jurământului de învestitură, o declaraţie pe propria răspundere a ministrului desemnat, domnul Puiu Haşotti, care să ateste că teza sa de doctorat şi celelalte opere ştiinţifice nu constituie plagiat”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Administraţia Prezidenţială precizează că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură a lui Puiu Haşotti în funcţia de ministru al Culturii şi Patrimoniului Naţional va avea loc luni, la ora 19,00, la Palatul Cotroceni.

2 răspunsuri to “PRESEDINTELE PNL CRIN ANTONESCU VA FI SUSTINUT DE VICTOR PONTA SI USL IN DEMARAREA INITIERII DE SUSPENDARE A LUI TRAIAN BASESCU,DACA ACESTA NU SEMNEZA DECRETUL DE INVESTIRE A LUI PUIU HASOTTI IN FUNCTIA DE MINISTRU AL CULTURII!”

  1. Stefanis 22 iunie 2012 la 3:44 pm #

    Regula lui “niciodata nu e prea tarziu” nu se aplica in toate cazurile

    Intra Basescu in biroul lui de la Cotroceni si gaseste pe birou o foaie de hartie pe care scrie “ in caz de suspendare, intoarce foaia “
    Curios intoarce foaia, pe spatele hartiei scrie : “ acum e prea tarziu fraiere sa mai intorci foaia, facand dosare politice, esti suspendat “

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: