MINISTRUL DE INTERNE IOAN RUS A DECLARAT VINERI CA ROMANIA ESTE O „TARISOARA PE BUTUCI” DATORITA REGIMULUI BASESCU!

23 iun.

Ioan Rus: Ţărişoara noastră este în relativă poziţie de stând pe butuci.

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a declarat, vineri, că România se află într-o relativă poziţie de „stând pe butuci”, susţinând că sunt „bombe peste bombe politice, economice şi sociale” pe care Guvernul încearcă să le rezolve „fără ură şi fără patimă”.

Rus a declarat, vineri, la ceremonia de depunere a jurământului de către preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, că a constatat că nu există nicio viziune în acţiunile „pe care unii le promovează şi niciun dram de interes naţional în acţiunile pe care alţii le fac”.

„De undeva trebuie dat semnalul unităţii, semnalul adunării competenţelor în jurul problemelor, al capabilităţii de a rezolva problemele, semnalul eliminării scandalurilor continue pentru că uitaţi-vă ce se întâmplă în politica românească, unde viaţa bate filmul. Nu există nicio viziune în acţiunile pe care unii le promovează, niciun dram de interes naţional în acţiunile pe care alţii le fac. Cum să modernizăm această ţară, cum să ajungem să nu ne fie ruşine de rezultatele noastre? Ţărişoara noastră este în relativă poziţie de stând pe butuci, sunt bombe peste bombe politice, economice şi sociale. Pas cu pas vom încerca să le rezolvăm fără ură, fără patimă, cu ştiinţa lucrului bine făcut, asta încercăm noi să facem la nivel central”, a spus Ioan Rus.

Acesta a adăugat că eforturile de la nivel central trebuie completate cu cele de la nivelul judeţelor, pentru a face din România „o ţară performantă”.

Rus a făcut apel la politicienii Clujului să depăşească „tot acest tip neghiob în care se face politică în România”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, a depus, vineri, jurământul, în cadrul unei ceremonii la care au asistat ministrul de Interne, Ioan Rus, şi ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: