ASTAZI 27 IUNIE LA CCR.DECIZIE CU FINAL PREVIZIBIL?SEFUL CCR AUGUSTIN ZEGREAN(FOST PD-L)S-A ANTEPRONUNTAT IN DISPUTA BASESCU vs.PONTA!

27 iun.

Curtea Constituţională decide azi cine merge la Consiliul European.

Premierul Victor Ponta a sosit, miercuri, la Curtea Constituţională, unde se va discuta sesizarea depusă de preşedintele Traian Băsescu privind reprezentarea la Bruxelles. Premierul a venit însoţit de miniştrii Mircea Duşa şi Titus Corlăţean.

Băsescu a sesizat Curtea Constituţională cu privire la un presupus conflict juridic de natură constituţională privind reprezentarea României la Consiliul European, sesizarea urmând să fie discutată azi.

Premierul a declarat în replică că nu există un conflict între Guvern şi Preşedinţie, ci eventual între Parlament şi Preşedinţie deoarece Parlamentul este cel care i-a dat premierului mandat să reprezinte România la Consiliul European.
Decizie cu final previzibil? Şeful CCR s-a antepronunţat.

Preşedintele CCR Augustin Zăgrean a declarat în luna mai, antepronunţându-se, că, în conformitate cu prevederile constituţionale, Traian Băsescu este cel care reprezintă România în plan extern. Tot el a adăugat însă că articolele Constituţiei pot fi interpretate “dacă totul ar fi clar pentru ce ar mai exista Curtea Constituţională?, spunea Zăgrean.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: