IN TIMP CE SE ASTEAPTA DECIZIA CCR,MINISTRUL DE EXTERNE ANDREI MARGA A ANUNTAT CA INVITATIA LA CONSILIUL EUROPEAN PENTRU VICTOR PONTA VINE AZI!

27 iun.

Andrei Marga: Invitaţia la CE pentru Ponta vine azi.

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat ca invitatia la Consiliului European pe numele premierului Victor Ponta urmeaza sa vina astazi de la Bruxelles, la fel ca si ecusoanele de acces pentru membrii delegatiei conduse de acesta.

„Sigur, de la Secretariat (al Consiliului European – n.r.) a venit confirmarea ca aceasta este delegatia, cea condusa de Victor Ponta. (…) Delegatia condusa de primul-ministru este înregistrata la Bruxelles. Având în vedere discutiile din România, evident ca la Bruxelles se ia nota de discutii.

Bruxelles-ul nu interfereaza în sensul de a spune cine sa vina, ci lasa fiecare tara sa îsi ia decizia. Ecusoanele si, daca vreti, aceste lucruri care tin de intrarea efectiva în palatul reuniunii urmeaza sa vina în cursul zilei de azi, eu cred ca sunt deja în drum spre noi”, a spus ministrul Afacerilor Externe.

El a precizat ca tot în cursul zilei de miercuri va sosi si invitatia la Consiliul European adresata de presedintele Van Rompuy.

Presedintele Consiliului European a trimis, astazi, catre liderii tarilor UE scrisorile standard de invitatie la Consiliul European din 28-29 iunie, textul fiind publicat de serviciul de presa al Consiliului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: