PREMIERUL ROMANIEI VICTOR PONTA A DECLARAT LA BRUXELLES CA ROMANIA VA ADERA LA SPATIUL SCHENGEN IN TOAMNA!

30 iun.

Premierul a declarat vineri, de la Bruxelles, că este optimist în ceea ce priveşte acceptarea țării noastre în spațiul Schengen: „Am avut discuţii informale pe tema Schengen şi sunt foarte optimist că în toamnă vom avea decizia pe care o aşteptăm. Au fost discuţii extrem de lungi, tensionate. Cuvântul care a apărut cel mai des în luările de poziţie au fost referirile la deciziile şi colaborările cu Parlamentul naţional”.

De asemenea, premierul a anunțat că s-a adoptat în mod oficial finalizarea principalelor decizii privind bugetul pentru perioada 2014-2020, iar pentru creşterea economică şi crearea de locuri de muncă vor fi alocate 120 de miliarde de euro.

„120 de miliarde de euro vor fi afectate în perioada următoare pentru creştere economică şi crearea de noi locuri de muncă. România poate deja să înceapă să beneficieze de garanţii pentru proiecte din partea Băncii Europene

S-a trecut la posibilitatea de a transfera bani de la un program operaţional la altul, astfel că nu vom pierde bani şi vom putea lua fonduri de la un program operaţional de unde am putea să îi pierdem, la unul unde îi putem investi. Sunt bani pe care îi păstrăm, nu îi pierdem”, a declarat Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: