LA „GOARNA” NABABULUI ADRIEAN VIDEANU AUTOCARELE CU PEDELISTI SOSESCIN BUCURESTI LA MITINGUL ANTI-USL PENTRU „APARAREA „STATULUI DE DREPT!”!

5 iul.

In baza suspendării lui Traian Băsescu, președintele interimar al PDL București, Adriean Videanu, a lansat un apel către bucureșteni pentru a participa astăzi la mitingul democrat-liberalilor ce va avea loc ȋn Piaţa Revoluţiei, cu ȋncepere de la ora 18:00. “Dorim ca la această manifestare să participe cât mai multe organizaţii neguvernamentale, partide politice, care doresc ca statul de drept să funcţioneze şi dorim la sfârşit să semnăm cu toţii o petiţie naţională de salvare a democraţiei, a statului de drept”, a declarat vicepreședintele PDL, Cezat Preda, care a mai adăugat că sunt așteptaţi circa 3.000 de oameni.

Numărul estimat de Preda nu este unul întâmplător în condiţiile în care filialele locale ale PDL s-au organizat deja pentru trimiterea autocarelor cu participanţi la miting, pentru a veni în întâmpinarea eforturilor PDL Bucureşti de a avea un număr semnificativ de participanţi la mitingul anti-USL.
Buzău

Din Buzău urmează să plece circa 300 de “bucureşteni”, autocarele care ȋi vor transporta pe buzoieni la mitingul din această seară urmând să părăseasca Buzăul ȋn jurul orei 15:00, conform Jurnalul de Buzău. Cursele vor pleca din diferite locaţii ale judeţului: Rm. Sărat, Cătina, Chiojdu și Buzău, conform acelorași surse.
Constanţa

Președintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru, anunţă că de la Constanţa vor participa la mitingul din Piaţa Revolutiei circa 100 de persoane, motivând că și PDL Constanţa pregătește acţiuni de protest faţă de „maniera USL de guvernare”. Conform replicaonline.ro, la manifestaţia din Piaţa Revoluţiei urmează să se semneze și o petiţie „de salvare a statului de drept” și a instituţiilor democratice, pe care Christian Gigi Chiru spune că o va ȋnmâna premierului Victor Ponta.
Olt

Aceeași situaţie este prezentă și ȋn judeţul Olt. „PDL Olt va participa la mitingul anti USL organizat joi, la București, cu aproximativ 150 – 200 de persoane, poate chiar mai multe. Contăm pe o prezenţă numeroasă la acest miting, cei mai mulţi vor fi din București, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, din judeţele apropiate capitalei. Ceea ce se ȋntamplă la ora actuală ȋncalcă orice regulă a democraţiei, este inadmisibil așa ceva”, a spus președintele interimar al organizaţiei judeţene, senatorul Mihai Niţă.
Paşcani

Luni a avut loc o ședinţă la sediul PDL Pașcani, ȋn care membrii Biroului Politic Local s-au ȋntrunit pentru a stabili cum se va face deplasarea la mitingul anti-USL de astăzi. Conform newspascani.com, ședinţa s-a ȋncheiat cu violenţe ȋntre membri, principalii protagoniști fiind Petrică Preda și fostul consilier local Cristi Iordăchioaia. Conform unor surse locale, ieri a avut loc o nouă ȋntâlnire pentru a se pune la punct detaliile deplasării la București. Liderul PDL Pașcani, Ioan Ioniţă, nu a putut fi contactat pentru a oferi informaţii.
Braşov

Conform unor surse locale, organizaţia PDL Brașov a trimis deja autocare cu un număr de circa 250-300 de participanţi la mitingul anti-USL ce va avea loc ȋn această seară ȋn Piaţa Revoluţiei, ca răspuns la eforturile comune ale filialelor locale PDL de a susţine demersurile iniţiate de conducerea PDL București.
Vâlcea

La apelul iniţiat de Adriean Videanu a răspuns pozitiv și organizaţia PDL Vâlcea. Senatorul Samoil Vȋlcu a anunţat că va participa la mitingul anti-USL organizat ȋn Piaţa Revoluţiei din Capitală, ȋnsă surse locale au declarat pentru Ghimpele că Vȋlcu nu va fi singurul reprezentant al judeţului Vâlcea la mitingul de la ora 18:00. Conform sursei citate, autocarele care vor pleca din judeţ vor transporta către București circa 200 de localnici pentru a se alătura restului de participanţi aduși din celelalte judeţe ale ţării.
Galati

Organizatia PDL Galati a organizat plecarea spre Bucuresti pentru mai multi localnici care se pretind a fi impotriva actualei guvernari. Oamenii au declarat ca vor protesta impotriva masurilor luate in ultimele zile de USL si ca “nu pot accepta sa fie condusi de un plagiator si de comunisti”.
Focsani

Aceeasi situatie se intalneste si in Judetul Vrancea, unde localnicii au fost convocati in fata garii de unde au fost transportati cu autocarele spre Bucuresti. In aceasta situatie, oamenii au negat ca vor participa la mitingul din Capitala si s-au rezumat la a declara doar ca “merg in excursie”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: