CRIN ANTONESCU SI VICTOR PONTA CA DACA TRAIAN BASESCU NU VA FI DEMIS LA REFERENDUM,SE VOR SUPUNE DECIZIEI ELECTORATULUI!

6 iul.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, întrebat de jurnaliştii aflaţi la plenul Camerelor reunite cum va proceda dacă preşedintele Traian Băsescu nu va fi demis la referendum, că se va supune deciziei electoratului.

„Mă voi supune deciziei electoratului, doar românii au dreptul să decidă”, a spus Ponta.

Liderul PNL Crin Antonescu, preşedintele Senatului, a declarat, vineri, în şedinţa plenului reunit al Parlamentului, că dacă Băsescu nu va fi demis la referendum, se va retrage din politică.

Preşedintele Traian Băsescu i s-a adresat lui Crin Antonescu, în finalul intervenţiei sale în faţa Parlamentului, spunându-i că îi lasă o foaie, pe care să scrie ce a promis.

Președintele s-a gândit probabil la situația din aprilie 2007, când Parlamentul României a votat suspendarea sa, dar el nu și-a demisia deși pe 17 aprilie, cu două zile înainte de vot, declarase la Palatul Cotroceni că dacă va fi suspendat va demisiona în următoatele cinci minute după suspendare. În campania care a urmat, Traian Băsescu nu a ezitat să-i jignească pe cei care i-au reproşat că nu şi-a respectat cuvântul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.