MINISTRUL PAUL DOBRE:VOTUL EXERCITAT LA REFERENDUMUL DE DEMITERE A LUI TRAIAN BASESCU VA FI EXTREM DE MONITORIZAT DATORITA CONDITIILOR DEOSEBITE!

7 iul.

Posibilitatea ca votul la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu să fie exercitat oriunde în ţară poate genera probleme de fraudă, ca şi în situaţii anterioare, dar Guvernul va dispune “măsuri deosebite” de monitorizare pentru a evita astfel de cazuri, afirmă ministru Paul Dobre.

„Nu avem în vedere organizarea de secţii speciale şi în linii mari cred că vom avea secţiile în care s-a desfăşurat votul şi la alegerile generale locale, urmează ca prin ordin al prefectului să fie delimitate secţiile de votare, dar cred că vom avea în vedere aceleaşi locaţii”, a mai declarat ministrul.

„Este adevărat că posibilitatea de a se vota pe întreg teritoriul naţional poate crea anumite probleme cu care ne-am mai confruntat, dar avem în vedere măsuri deosebite de monitorizare prin Ministerul Administraţiei şi Internelor şi ne vom ocupa serios de acest lucru”, a spus ministrul delegat pentru Administraţie Publică, Victor Paul Dobre.

Votul la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu va putea fi exercitat oriunde în ţară, fără să mai existe obligativitatea ca votul să fie exprimat doar într-o anumită circumscripţie electorală.

Întrebat dacă pentru referendum vor fi luate în calcul datele anunţate recent de Institutul Naţional de Statistică, potrivit căruia pe teritoriul României sunt doar circa 19 milioane locuitori, sau datele mai vechi, în care România este prezentată cu 22 milioane locuitori, ministrul a arătat că nu există decât o singură cifră, respectiv cea a cetăţenilor români aflaţi deja pe listele electorale, ca şi la alegerile locale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: