PRIM -VICEPRESEDINTELE PD-L CEZAR PREDA SE LEAPADA DE TRAIAN BASESCU!

9 iul.

Prim-vicepreşedintele PDL, deputatul Cezar Preda, a declarat că Traian Băsescu nu este actorul principal în această campanie de demitere a preşedintelui şi a afirmat că statul de drept este în pericol.

‘Traian Băsescu, ca persoană, ca preşedinte suspendat, este eclipsat în această campanie de lupta pentru recuperarea statului de drept’, a spus Preda, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă.

Cezar Preda susţine că ‘nu contează cine îl iubeşte sau nu-l iubeşte pe Traian Băsescu, nu contează acum dacă Traian Băsescu a făcut numai lucruri bune sau a făcut lucruri mai puţin bune, contează că indiferent cine este preşedintele României, statul de drept este în pericol’.

‘Confiscarea acestor instituţii uneşte astăzi în România partide, societate civilă, oameni obişnuiţi, oameni care cred că nu este bine ca aceşti comunişti să pună din nou mâna pe putere şi să-şi aservească Justiţia şi statul de drept’, a mai spus Cezar Preda.

Liderul PDL crede că miza nu este Traian Băsescu, ci ‘România europeană’. ‘Acum nu este vorba de un vot pentru Traian Băsescu, nu este vorba de un vot pentru PDL, ci de un vot pentru o Românie europeană, despre un vot care menţine statul de drept. În campanie vor fi împreună pentru realizarea acestui deziderat categorii sociale total diferite, oameni care au opţiuni politice total diferite, oameni care nu au opţiuni politice, dar care îşi dau seama la ce derapaj poate să ajungă România sub guvernarea aceasta grăbită, golănească, care nu ţine cont de nimic’, a mai declarat prim-vicepreşedintele PDL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: