CCR A RESPINS SESIZAREA LUI TRAIAN BASESCU INTAIUL GROPAR AL ROMANIEI,CA INADMISIBILA CU PRIVIRE LA”CONFLICTUL JURIDIC”INTRE PARLAMENT SI RECLAMANT!

10 iul.

Curtea Constituţională a României a respins, luni seara, ca inadmisibilă cererea lui Traian Băsescu de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională între Parlament, pe de o parte, şi preşedinte, pe de altă parte.

Plenul Curţii a examinat luni cererea formulată de preşedintele privind soluţionarea conflictului. La şedinţa de judecată a participat Traian Băsescu. „În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a constatat că cererea de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională între Parlamentul României, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte, formulată de Preşedintele României, este inadmisibilă”, se arată într-un comunicat al CCR.
Argumentaţia reţinută în motivarea soluţiei pronunţate de Curtea Constituţională va fi prezentată în cuprinsul deciziei, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României şi Parlamentului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: