PRIMARIA IASI II DA „UN CAP IN GURA”LUI BASESCU: A REFUZAT SA APROBE MITINGUL PD-L PROGRAMAT PENTRU SAMBATA 21 IULIE!

10 iul.

Lovitură pentru Băsescu:

Primăria Iași nu-i aprobă mitingulPrimăria Iaşi a refuzat să aprobe mitingul PDL de la Iaşi, programat pentru sâmbătă, 21 iulie, pe motiv că în aceeaşi zi şi în acelaşi loc este programat mitingul USL.

Consiliul Director al PDL hotărâse luni organizarea a trei mitinguri de susținere a președintelui Băsescu la Cluj, Iași și București. ”Am stabilit împreună cu colegii noştri să organizăm în perioada următoare trei mitinguri în ţară, în prima sâmbătă la Cluj, în următoarea sâmbătă la Iaşi şi joi, 26 iulie, la Bucureşti, mitinguri pentru susţinerea democraţiei, statului de drept, a instituţiilor care au fost atacate atât de USL”, afirma Blaga.

Cât despre decizia primăriei Iași de a aproba manifestația USL împotriva președintelui suspendat, purtătorul de cuvânt al primăriei moldovene, Sebastian Buraga a explicat că cererea social-liberalilor a fost depusă înaintea celei depuse de PDL. ”Vinerea trecută, PSD Iaşi a depus o cerere pentru un miting în Piaţa Unirii. Cei de la PDL au venit cu solicitarea abia luni. Comisia din primărie s-a întrunit ieri (luni – n.r.) şi a aprobat cererea USL. La Iaşi, în Piaţa Unirii, pe 21 iulie va avea loc mitingul USL”, a afirmat Sebastian Buraga.

Întrebat cum explică faptul că solicitarea PSD Iaşi pentru miting a fost depusă cu câteva ore înainte ca Parlamentul să decidă suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, purtătorul de cuvânt al primăriei ieşene a răspuns: “Nu ştiu. Probabil au depus cererea preventiv”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: