PROCURORUL GEORGE BALAN ATAC DUR LA PROCURORUL CEAUSIST MONICA GHERGHESCU(MACOVEI)”MISA”CARE A INCHIS DOSARUL GREGORIAN BIVOLARU!

11 iul.

htttp://www.luju.ro:

Numele lui George Bălan, procurorul anchetat de CSM, apare într-unul dintre cele mai grele dosare din ultimii ani. El a fost procurorul care a redeschis dosarul MISA, a lui Gregorian Bivolaru. În anul 2010, Bălan a lansat un atac dur la adresa Monicăi Macovei, ministru al Justiţiei, în perioada în care el redeschidea dosarul MISA. El o acuza pe Macovei de presiuni puse asupra procurorilor şi a precizat că Monica Macovei este cea care a închis acest dosar.

Conexiunea dintre George Bălan, Monica Macovei şi Gregorian BivolaruÎntr-un interviu acordat site-ului http://www.luju.ro în septembrie 2010, procurorul George Bălan o acuza pe Monica Macovei că a făcut presiuni asupra lui, atunci când era ministru al Justiţiei, în dosarul MISA.

“Fostul ministrul Monica Macovei a avut mai multe intervenţii publice prin care a solicitat pe de o parte cercetarea, anchetarea şi sancţionarea magistraţilor care au lucrat la acest dosar, dar şi achitarea inculpatului Gregorian Bivolaru, afirmaţii făcute pe postul Antena 3 în data de 4.01.2005. Acest aspect a fost cuprins şi de către concluziile Inspecţiei CSM, iar afirmaţiile mele au acoperire deplină”, spunea Bălan, in 2010.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: