COMISIA EUROPEANA PRIN MONITORIZAREA REFERENDUMULUI SI-A ARATAT ADEVARATA FATA,ACEEA DE COMPLICE LA TOATE ABUZURILE SAVARSITE DE INCULPATUL PENAL BASESCU SI REGIMUL MAFIOT PATRONAT DE ACESTA CARE A CONDAMNAT POPULATIA ROMANA LA GENOCID.RUSINE!

12 iul.

ROMANIA POATE SA SE RETRAGA IN SEMN DE PROTEST DIN UNIUNEA EUROPEANA INTRUCAT NU SUNTEM”PASALAC”SAU ” COLONIE” A ACESTEI UNIUNII .ROMANII SUNT CEI MAI BUNI CONTRIBUTORI AI U.E.,DAR NU ACCEPTAM SA NI SE IMPUNA DIN AFARA „CE TREBUIE SA FACEM”.
PRIN POZITIA DE AZI,C.E. SI-A DAT ARAMA PE FATA-CONSPIRATIA OCCIDENTALA IMPOTRIVA ROMANIEI CU SLUGA LOR PLEA-PLECATA TRAIAN BASESCU INTAIUL GROPAR AL ACESTEI TARI CARE SERVESTE INTERESELE STRAINE SI NU INTERESUL NATIONAL AL ROMANIEI.

-NU MONITORIZARII ROMANIEI-
SOLICITAM MONITORIZAREA IMPERIULUI GERMAN AL ANGELEI MERKEL- SI CAROR STATE A DAT GERMANIA PREFERENTIAL 1000.DE MILIARDE DE EURO?!

Referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu va fi monitorizat îndeaproape de către Comisia Europeană, întrucât au fost formulate suspiciuni legate de faptul că procedura de organizare nu ar fi constituţională. Declaraţia îi aparţine liderului Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, în urma unei întrevederi, la Bruxelles, cu premierul Victor Ponta.

“Nu va fi tolerată încălcarea niciunei reguli a Uniunii Europene şi a principiului statului de drept”, a declarat Stanişev, dând asigurări că, printr-o evaluare obiectivă a Comisiei Europene, standardele UE vor fi respectate.

Oficialul european şi-a exprimat sprijinul pentru Guvernul de la Bucureşti, susţinând că referendumul va fi organizat în mod corect, şi a criticat “oportunismul şi ipocrizia” partidelor care atacă şi exagerează situaţia politică din România.

În schimb, Traian Băsescu a precizat că monitorizarea Comisiei Europene în perioada referendumului este inutilă.

“Nu avem nevoie de monitorizare. România este un stat stabil din punct de vedere al funcţionării instituţiilor implicate în referendum”, a spus preşedintele suspendat.

7 răspunsuri to “COMISIA EUROPEANA PRIN MONITORIZAREA REFERENDUMULUI SI-A ARATAT ADEVARATA FATA,ACEEA DE COMPLICE LA TOATE ABUZURILE SAVARSITE DE INCULPATUL PENAL BASESCU SI REGIMUL MAFIOT PATRONAT DE ACESTA CARE A CONDAMNAT POPULATIA ROMANA LA GENOCID.RUSINE!”

  • octavpelin 13 iulie 2012 la 9:22 am #

   Va pot trece in blogroll.Astept raspuns?

   Apreciază

   • Romanasii 13 iulie 2012 la 9:44 am #

    Vroiam sa subliniez si alt tip de declaratii facute de oficiali europeni cu link-ul respectiv:””Cred ca guvernul condus de Victor Ponta nu numai ca a luat masurile corecte, dar cred ca indreapta raul facut in ultimii ani”, a sustinut Stanisev”.
    Sper sa nu fie vreo problema ca am pus link-ul in comentariu.
    Referitor la blogroll – cum decideti dvs.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: